صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
تكرار "ارمغان تاريكي" مهمتر از بازي تيم ملي اميد!

درگيري صداوسيما با فدراسيون فوتبال!

به نظر مي‌رسد اصطكاك ميان فدراسيون فوتبال و صدا و سيما وارد فاز جديدتري خواهد شد.
کد خبر: ۱۵۰۰۱۷
| |
2387 بازدید

پس از آنكه مديران باشگاه‌ها و فدراسيون فوتبال نسبت به آنچه بي‌توجهي صدا و سيما به پرداخت حق پخش تلويزيوني مي‌خواندند به سياستهاي گروه ورزش صدا و سيما اعتراض كردند با پخش نشدن 15 دقيقه ابتدايي بازي تيم ملي اميد ايران برابر قرقيزستان كه نخستين گام اين تيم براي رسيدن به المپيك لندن است وارد فاز جديدتري خواهد شد.

به گزارش ايسنا، در حالي كه اين بازي در ورزشگاه آزادي آغاز شده بود شبكه سه در حال پخش تكرار سريال" ارمغان تاريكي" بود و تنها شبكه جام جم از ابتدا اين بازي را پخش كرد. البته پس از 15 دقيقه شبكه سه پخش اين بازي را آغاز كرد.

عباس ترابيان هم ساعاتي پيش در گفتگو با ايسنا اعلام كرده بود كه صدا و سيما قصد ندارد بازي دوستانه تيمهاي ملي فوتسال ايران و برزيل كه امروز از ساعت17 در سالن پيروزي اصفهان برگزار مي‌شود را پخش كند و به جاي آن قرار است ديدار تيمهاي جواهري گنبد و اروميه را پخش كند.

دو هفته پيش هم در حالي كه صدا و سيما اعلام كرده بود بازي دوستانه ايران و روسيه به صورت زنده پخش مي‌شود اين بازي پخش نشد و تنها پخش تلويزيوني آن به شبكه برون مرزي جام جم محدود شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...