نبايد به راحتي بازار عراق را از دست بدهيم
رييس مجمع نمايندگان استان کرمانشاه گفت: اگر مشکلات موجود بر سر راه تجارت با کشور عراق را مرتفع نکنيم، سهم موجودمان از بازار اين کشور را هم از دست مي دهيم.
به گزارش ایسنا، جهانبخش اميني با اشاره به برپايي نمايشگاه اختصاصي جمهوري اسلامي ايران با محوريت استان کرمانشاه در سليمانيه عراق، برپايي چنين نمايشگاههايي را گام مهمي در توسعه روابط تجاري بين دو طرف برشمرد و اظهار داشت: اگر مي خواهيم سهممان را از بازار عراق بيشتر کنيم بايد مشکلات موجود را مرتفع نماييم.
اميني با بيان اينکه متاسفانه در حال حاضر صادرات ما به عراق به چند کالا محدود شده است، گفت: طبق آنچه که در کردستان عراق مشاهده کرديم برخي کشورها و خصوصا ترکيه سهم قابل ملاحظه تري از اين بازار را به دست گرفتهاند و اگر موانع را برطرف نکنيم سهم ما از اين بازار روز به روز کمتر مي شود.
نماينده مردم کرمانشاه ادامه داد: معتقدم مهمترين مشکل ما سخت گيريهاي بي مورد براي فعاليت تجار در مرزهاست که همين باعث بي انگيزگي تجار و صادرکنندگان ما شده است. در مرزهاي ما دستگاههاي متعددي تصميم گيرند و همين روال کار را طولاني کرده است. بايد به هر نحو ممکن اين مشکل مرتفع شود تا تجار ما سهل تر به کارشان بپردازند.
اميني افزود: در کنار اين موضوع بايد به ارتقا کيفيت محصولات صادراتي، بازاريابي در عراق و بسته بندي مناسبتر هم بپردازيم.
وي تصريح کرد: تمام مسئولين چه از دولت و چه از مجلس بايد با جديت بدنبال رفع موانع موجود بر سر راه توسعه تجارت کشور با عراق باشند و نبايد اجازه بدهيم به راحتي اين بازار را در رقابت با ديگر کشورها از دستمان برود.


