میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

صادق خرازی شدیدا تکذیب کرد

وی ادامه داد: اگر قرار باشد بین کل مسئولان نظام و رهبر انقلاب یکی را انتخاب کنم، قطعا کسی جز مقام معظم رهبری نخواهد بود؛اگر چه به شرایط کنونی انتقاد های دارم و مشی دولت فعلی را نمی پسندم.
کد خبر: ۱۴۹۴۷۰
| |
21969 بازدید
به دنبال انتشار اخباری منتسب به صادق خرازی در برخی سایت های ضد انقلاب درباره رهبر انقلاب وی این موضوع را به شدت تکذیب کرد.

به گزارش خبرآنلاین، به دنبال انتشار خبری به نقل از خرازی در سایت های ضد انقلاب صادق خرازی در حاشیه همایش بزرگداشتش در گفت وگو با خبرآنلاین با بیان اینکه با هیچ رسانه ای در این زمینه گفت وگو نکرده ام، تاکید کرد: این اخبار را به شدت تکذیب می کنم.

وی ادامه داد: اگر قرار باشد بین کل مسئولان نظام و رهبر انقلاب یکی را انتخاب کنم، قطعا کسی جز مقام معظم رهبری نخواهد بود؛اگر چه به شرایط کنونی انتقاد های دارم و مشی دولت فعلی را نمی پسندم.

 گفتنی است در روزهای گذشته برخی سایت های ضد انقلاب خارج از کشور با هدف تفرقه افکنی بین مسئولان کشور اخباری کذب را به نقل از صادق خزازی منتشر کردند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت