صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابش:

پيام خون شهدا، خدمت متواضعانه به مردم است

کد خبر: ۱۴۹۲۲۳
| |
4983 بازدید
نماينده مردم اردکان در يادواره شهداي بخش خرانق اين شهرستان گفت: پيام خون شهدا؛ حفظ وحدت، پرهيز از تفرقه، عمل خالصانه و خدمت متواضعانه به مردم است.

به گزارش اايسنا، محمدرضا تابش با حضور در بخش خرانق ضمن بازديد از روستاهاي مختلف اين بخش و صحبت با مردم و بررسي مشکلات و تنگناهاي آنان، در مراسم يادواره شهداي بخش خرانق اين شهرستان شرکت نمود و ياد و نام 41 شهيد اين بخش را گرامي داشت.

وي همچنين از نمايشگاه عکس و آثار شهدا و بخش اجراي ماکت‌هاي عملياتهاي مختلف دوران دفاع مقدس که در حاشيه اين يادواره برگزار شده بود بازديد نمود و مسئولين مربوطه توضيحات لازم را به وي ارائه نمودند.

تابش در اين بازديد با تشکر از همه دست اندرکاران برگزاري اين يادواره و نمايشگاه، به تصوير کشيدن حماسه‌ها، فداکاريهاي شهدا و ترسيم روحيات معنوي و عرفاني اين عزيزان با استفاده از ابزارهاي جديد و در خدمت گرفتن ادبيات و هنر و انتقال اين مفاهيم به نسل جديد را از ضروريات جامعه امروز دانست.

وي گفت: نسل جوان که دوران جنگ را درک نکرده، بايد ترسيم شفاف و روشني از آن دوران را داشته باشد تا به عظمت روح و کار سترگي که رزمندگان در دوران دفاع مقدس کردند پي ببرد. شهداي ما با تاسي از پيامبر اسلام(س) و ائمه اطهار براي دفاع از اسلام و ولايت و ميهن اسلامي در مقابل جبهه کفر و شرک و الحاد مردانه ايستادند و جان خويش را تقديم نمودند تا اسلام و ايران پاينده و سرافراز بماند.

وي ادامه داد: شهدا سندهاي عزت و افتخار و مظلوميت اين ملت هستند که بايد شان و راهشان همواره جاودان بماند و جاودانگي اين راه در عمل به وصايا و سيره آنها و تلاش براي تحقق اهدافي است که شهدا براي دستيابي به آن از جان خود گذشتند.

نماينده مردم اردکان تصريح کرد: پيام خون شهدا ؛حفظ وحدت،پرهيز از تفرقه،عمل خالصانه و خدمت متواضعانه به مردم است که اميد داريم خداوند به ما و همه مسئولان توفيق انجام آن را عطا فرمايد.

در اين مراسم معنوي که با حضور انبوه مردم و خانواده معظم شهداي روستاهاي اين بخش و مسؤولان استان و شهرستان برگزار شد با اجراي برنامه‌هاي مختلف از جمله پخش کليپ، خاطره گويي، مداحي و سخنراني ياد شهيدان سرافراز اين بخش گرامي داشته شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟