عسگري: با کرار برخورد می شود
حسين عسگري در گفت و گو با خبرآنلاين درباره رفتار جاسم کرار با داور بازي ملوان و تراکتورسازي گفت:« داور بازي تنها مي توانست براي رفتاري که اين بازيکن داشت ، او را با جريمه مواجه کند و از اينجاي کار به بعد با مسئولان سازمان ليگ و کميته انضباطي است که رفتار کرار را بازبيني کنند و با توجه به سابقه قبلي او برايش جريمه در نظر بگيرند. به هر حال داور مسابقه شرح ماجرا را گزارش مي کند اما اين ديگر مسئوليت کميته داوران نيست که عليه يک بازيکن اعلام جرم کند. ما در کار ديگر کميته ها دخالتي نمي کنيم . به هر حال رفتارهاي پيشين اين بازيکن و آنچه در اين مسابقه رخ داده است طوري هست که پرونده او دوباره بررسي شود.»
عسگري همچنين درباره داور بازي ملوان و تراکتورسازي مي گويد:« همان طور که مي دانيد من هفته قبل ايران نبودم و شنيدم در نبودم ، تبريزي ها انتقاد زيادي کردند و مي خواستند داور بازي عوض شود اما ما زير بار اين کار نرفتيم و به نظرم جباري روز خوبي را هم پشت سر گذاشت. خوشبختانه در اين سه هفته اي که مسئوليت چينش داوري ها را بر عهده گرفته ام ، چالش هاي کمي را داشتيم و مشکل خاصي به وجود نيامده است. »
او همچنين درباره برگشتن کامراني فر به ليگ گفت:« ما براي آن مصاحبه ، مدتي را به ايشان استراحت داديم اما به هر حال او يکي از بهترين کمک داوران ماست که نمي توانيم از توانايي هايش چشم پوشي کنيم. »
عسگري در پاسخ به اين پرسش که آيا ديگر قرار نيست کامراني فر در تيم داوران ترکي باشد ؟ هم گفت:« اين دو با هم قهر نيستند و اصلا مگر مي شود که ما بخواهيم چنين تصميمي بگيريم. قطعا در تيم داوري ترکي ، باز هم از کامراني فر استفاده خواهيم کرد.»


