پيشنهاد 200 هزار يورويي به انصاريفرد
باشگاه استوا بخارست روماني در آستانه انعقاد قرارداد با کريم انصاريفرد بازيکن مليپوش فوتبال ايران قراردارد.
کد خبر: ۱۴۹۱۷۷
| | 3023 بازدید
جي جي بکالي، رئيس باشگاه استوا بخارست، از مذاکره با کريم انصاريفرد، مهاجم ملي پوش تيم فوتبال سايپا خبر داد و عنوان کرد که اين باشگاه رومانيايي بسيار نزديک به انعقاد قرارداد با اين بازيکن قرار دارد.
به گزارش مهر قرار است انصاريفرد به صورت قرضي تا پايان فصل به اين تيم بپيوندد و در صورتي که توافق طرفين حاصل شد، قرارداد دائمي جديدي با اين بازيکن منعقد شود.
سايت پرو اسپورت روماني خبر داد نماينده باشگاه استوابخارست در ايران حضور پيدا کرده و عملکرد اين بازيکن را زير نظر گرفته است.
مبلغ قرارداد باشگاه استوا بخارست براي انصاريفر تا پايان فصل 200 هزار يورو اعلام شده ضمن اينکه اين باشگاه در نظر دارد يک بازيکن برزيلي را هم به جمع نفرات خود اضافه کند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


