چراغ سبز كارلوس كرش به عربستان!
روزنامه الوطن چاپ عربستان ديروز نوشت كميته فني فدراسيون عربستان سرگرم رايزني با كارلوس كرش و گاس هيدينك براي هدايت تيم ملي اين كشور است.
كارلوس كرش به بهانه مشكلات خانوادگي از حضور در ايران سرباز زد تا از آن پس به پيشنهاد وسوسهكننده عربها، جديتر فكر كند. به نوشته الوطن اين مربي 57 ساله پرتغالي به عقد قرارداد همكاري با عربستانيها بسيار نزديك شده است. خبرگزاري آلمان (د.پ.آ) هم با استناد به گزارش دو روزنامه چاپ هلند عنوان كرده نام گاس هيدينك نيز به عنوان سرمربي احتمالي عربستان بهطور جدي مطرح شده است. بنا بر اين گزارش اين مربي هلندي كه از ابتداي تابستان سال جاري زمام امور تيم ملي تركيه را برعهده گرفته، پيشنهاد فدراسيون عربستان را دريافت كرده است.
هيدينك اكنون از طريق مدير برنامههايش به رايزني ادامه ميدهد و گفته ميشود تمايل دارد در صورت امكان از تركها جدا شده و مسئوليت تيم عربستان را بپذيرد. امضاي قرارداد كرش با فدراسيون فوتبال عربستان بيترديد ناكامي بزرگ ديگري براي فدراسيون فوتبال ايران محسوب ميشود و جامعه فوتبال ايران، كفاشيان و زير مجموعهاش را بابت اينكه در رقابت ديگري مغلوب عربستان شدهاند، شماتت خواهند كرد. عباس ترابيان، سرپرست كميته بينالملل فدراسيون فوتبال درباره احتمال كوچ ناگهاني كرش به عربستان ميگويد:
«باور دارم كه كرش به خاطر پيشنهاد بهتر عربستان به ايران پاسخ منفي نداد. او صراحتا به من گفت به فدراسيون عربستان پاسخ منفي داده اما اگر بعد از اين قضيه به عربستان برود حق طبيعياش است. قطبي با ايران قرارداد داشت و با يك تيم باشگاهي قرارداد امضا كرد اما كرش به ما تعهدي نداده بود و ميتواند براي آيندهاش تصميم گيري كند.»
تهران امروز
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



