صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرسپوليس، اخراج شيث را وتو كرد

کد خبر: ۱۴۸۷۷۷
| |
9269 بازدید
|
۳

حتي اگر علي دايي جلوي چند ميكروفن خبري بگويد، دوستي من و حبيب كاشاني 7، 8 ساله است و هيچ اختلافي ميان ما نيست، اما رايي كه روز گذشته به عنوان خروجي جلسه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس درباره شيث رضايي رسانه‌اي شد، به نوعي همه شايعات مربوط به وجود اختلاف‌نظر ميان سرمربي و سرپرست پرسپوليس را تائيد كرد.

سرمربي پرسپوليس، شيث رضايي را به دليل توهين به يكي دو تماشاگر ايراني در دبي، شبانه راهي تهران كرد و بعد از آن، اين دو به بدترين شكل ممكن به هم تاختند.

اين‌كه شيث بازيكن كوچكي است و رفتارش در شان باشگاه پرسپوليس نيست، يا بيان اين جمله كه ؛ تا زماني كه من سرمربي پرسپوليس هستم شيث جايي در باشگاه ندارد، به روشني موضع علي دايي را در قبال اين مدافع اخراجي روشن مي‌كند.

در مقابل شيث هم بلافاصله پس از بازگشت به تهران از علي دايي شكايت كرد تا مشخص شود او هم حاضر نيست در مقابل رفتار‌هاي سرمربي‌اش عقب‌نشيني كند.

اما در چنين فضايي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس تشكيل جلسه داد و صرفا با خواندن دفاعيات بازيكن اخراجي باشگاه، حكم اخراج را لغو و عنوان كرد؛ به دليل انجام مصاحبه‌اي كه به تنش در باشگاه انجاميد، شيث به كسر 15 درصد از مبلغ قراردادش محكوم مي‌شود.

اين در شرايطي است كه انتظار علي دايي و بسياري از هواداران براين بود كه با تشكيل اين كميته شيث رضايي پس از كش و قوس‌هاي فراوان و چندين بار اخراج از تيم پرسپوليس، بالاخره با اين تيم قطع همكاري كند، اما راي كميته انضباطي باشگاه، اين موضوع را بار ديگر در هاله‌اي از ابهام قرار داد. البته در صدور اين حكم نبايد نقش سرپرست پرسپوليس را ناديده گرفت، كسي كه يك بار ديگر هم با اين توجيه كه جرمش اثبات نشده، مانع از اخراج شيث شد و علاوه بر آن پس از 4 باخت پياپي، دايي را مجاب كرد كه دوباره از اين بازيكن اخراجي در تركيب تيم استفاده كند.

خيلي‌ها سرآغاز اختلافات كاشاني و دايي را از همان روزها مي‌دانند. روزهايي كه دايي به دليل باخت‌هاي متوالي پرسپوليس تحت فشار بود و سرپرست باشگاه علاوه بر تحميل شيث رضايي به سرمربي، به علت رابطه نزديكش با وحيد هاشميان، دايي را مجاب كرد با جذب اين لژيونر هم موافقت كند.

كاشاني حتي در آخرين نشست باشگاه پرسپوليس در حالي كه دايي گفته بود به هيچ وجه قصد تجديدنظر پيرامون تصميماتي كه درباره شيث رضايي گرفته را ندارد، عنوان كرد: «باشگاه براي بازيكنانش هزينه‌هاي چند صد ميليون توماني كرده و نبايد انتظار داشت كه با هر اختلاف نظري بازيكن خاطي را اخراج كرد.»

در هر حال با حكمي كه ديروز از سوي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس صادر شد، علي دايي يك بار ديگر مقابل حبيب كاشاني قرار گرفت تا با وجود دوستي ديرينه‌اي كه ميان اين دو وجود دارد، احتمال تشديد اختلافات‌شان در همان حالت بالقوه باقي بماند.

آنچه مسلم است سرمربي پرسپوليس فعلا قصد استفاده از شيث رضايي را ندارد، اما براي اين‌كه نظر مديريت باشگاه هم تامين شود به مولايي، بدنساز پرسپوليس اعلام كرده براي شيث رضايي تمرين‌هاي اختصاصي در نظر بگيرد تا او نظر بعدي‌اش را در مورد اين بازيكن اعلام كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
آرش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۸
شما نظر خودت رو به عنوان نظر هواداران ذکر نکن لطفا. کاشانی و دایی هم هر دو باید هر چه زودتر برند چون دیگه داره لیگ قهرمانان آسیا داره شروع می شه و دیگه ملت ایران تحمل تحقیر دوباره جلوی عربستانیا رو ندارند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۸
پیازداغشوزیادکردی؟باشگاه بااخراج شیث متحمل هزینه میشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۸
اگه دایی تنها یک کار درست در پرسپولیس انجام داده باشد، همین اخراج این بازیکن بی ظرفیت است.
آخه تا چه حد باید با یه آدم تازه به دوران رسیده مدارا نمود؟؟؟؟!!!!!!!!
من خودم از 5 سالگی طرفدار پرسپولیس بودیم و الان با 30 سال سن و مدرک دکترا، واقعا تاسف می خورم که تیمی که یه زمانی بزرگانی نظیر عابدزاده، پنجعلی، پیوس، کریم باوی، باقری، انصاریفرد، مایلی کهن، درخشان، پروین و خیلی های دیگه توش بودن الان امثال شیپ رضایی دارن توش بازی می کنن و تازه آقایون از قحط الرجالی بازوبند کاپیتانی رو هم می دن آقا ببنده به مچ دستش.
واقعا تاسف آوره.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟