11 شهريور، اول ماه رمضان خواهد بود
«صلاح محمد محمود» در يک پيشبيني زودهنگام اول سپتامبر (11 شهريور) را مصادف با اول ماه مبارک رمضان اعلام کرد.
به گزارش شيعه آنلاين، «صلاح محمد محمود» رئيس مؤسسه ملي ستاره شناسي و ژئوفيزيکي مصر در اظهاراتي گفت: ماه شعبان 30 روزه خواهد بود، به همين دليل اول ماه رمضان روز اول سپتامبر است و دليل اين مسأله آن است که ما نميتوانيم هلال ماه رمضان را 29 شعبان رؤيت کنيم.
«صلاح محمود» در ادامه افزود: به همين دليل ماه، شانزدهم آگوست شاهد خسوف کامل خواهد بود.
اين ستاره شناس مصري همچنين گفت: امسال هلال ماه در 29 شعبان قابل رؤيت نيست؛ زيرا در بيشتر کشورهاي اسلامي و عربي ماه پيش از غروب خورشيد غروب خواهد کرد به همين دليل رؤيت آن محال است.
«صلاح محمود» در مورد اختلافي که هر ساله ميان مصر و عربستان در مورد تعيين اولين روز ماه مبارک رمضان به وجود ميآيد، گفت: ما به عربستان سعودي کاري نداريم و به بررسي خودمان تکيه ميکنيم و در اين کار از دستگاههاي فلکي و علمي که داراي دقت بالايي هستند، استفاده ميکنيم، اين در حالي است که عربستان همچنان براي رؤيت هلال ماه فقط به «چشم» و نگاه مستقيم تکيه ميکند.


