صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزئيات ارائه کارت الکترونيکي سلامت

يکي از اقداماتي که قرار است در آينده و در ادامه اجراي کارت الکترونيکي سلامت انجام شود اتصال پروژه پرونده الکترونيکي سلامت ايرانيان به کارت هوشمند ملي است به نحوي که ما از ظرفيت هاي کارت هوشمند ملي استفاده کرده و پرونده الکترونيکي سلامت را داخل اين کارت ها مي بريم به اين ترتيب کارت سلامت جزيي از کارت هوشمند ملي خواهد شد.
کد خبر: ۱۴۸۲۶۷
| |
2501 بازدید

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي از اتصال پروژه پرونده الکترونيکي سلامت به کارت هوشمند ملي خبر داد و گفت: در فاز نهايي طرح پرونده الکترونيکي سلامت، کارت هوشمند ملي در جايگاه دفترچه بيمه بيمار عمل خواهد کرد.

مرضيه وحيد دستجردي در گفت و گو با مهر با اشاره به اجراي طرح پزشک خانواده که در راستاي آن پياده سازي شبکه الکترونيکي سلامت نيز ديده شده است، اظهار داشت: در راستاي راه اندازي پرونده الکترونيکي سلامت وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به عنوان پشتيبان و تاييدکننده استانداردهايي که وزارت بهداشت ارجاع مي کند ما را همراهي خواهد کرد.

وي گفت: يکي از اقداماتي که قرار است در آينده و در ادامه اجراي کارت الکترونيکي سلامت انجام شود اتصال پروژه پرونده الکترونيکي سلامت ايرانيان به کارت هوشمند ملي است به نحوي که ما از ظرفيت هاي کارت هوشمند ملي استفاده کرده و پرونده الکترونيکي سلامت را داخل اين کارت ها مي بريم به اين ترتيب کارت سلامت جزيي از کارت هوشمند ملي خواهد شد.
 
وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي تاکيد کرد: با تعبيه اطلاعات پرونده الکترونيکي سلامت ايرانيان در کارت هوشمند ملي، اين کارت مي تواند به عنوان دفترچه بيمه بيمار عمل کند.
 
وحيد دستجردي با بيان اينکه از ظرفيتهاي کارت هوشمند ملي براي دفترچه بيمه الکترونيکي استفاده خواهد شد ، افزود: اين موضوع پيشنهادي است که از سوي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات مطرح شده و با توجه به امکانات فني کارت هوشمند ملي در فاز نهايي طرح پرونده الکترونيکي سلامت، مي توانيم وارد اين کار شده و از اين ظرفيت ها با همکاري سازمان ثبت احوال و وزارت ارتباطات بهره خواهيم برد.تعبيه کارت الکترونيک سلامت در کارت هوشمند ملي در پايان برنامه پنجم توسعه ديده شده است.

پرونده الکترونيکي سلامت براي همه 

وي از بازگشايي 5 ميليون و 800 هزار پرونده الکترونيکي سلامت براي مردم سه استان خوزستان، چهارمحال و بختياري و سيستان و بلوچستان خبر داد و گفت: اين طرح در فاز نخست در اين سه استان اجرايي مي شود و در فازهاي بعدي شبکه ارتباطي بين مراکز وزارت بهداشت به کل کشور توسعه پيدا خواهد کرد به نحوي که بتوانيم اين شبکه را در کل کشور از خانه هاي بهداشت تا بيمارستانها براي استقرار پزشک خانواده و نظام ارجاع داشته باشيم.
 
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در مورد اجراي فازهاي بعدي طرح پرونده الکترونيکي سلامت شهروندان نيز گفت: استقرار طرح پرونده الکترونيکي سلامت براي 5 ميليون و 800 هزار پرونده بايد ظرف مدت يک سال آينده در سه استان فوق اجرايي شود که در آغاز اين پروژه 17 شهرستان را تحت پوشش قرار خواهد داد.
 
وي با بيان اينکه اين شهرستانها داراي جمعيت 20 تا 50 هزار نفري است، اضافه کرد: پس از اين فاز مرحله به مرحله، تعداد شهرها و شهرستانهاي تحت پوشش را افزايش داده تا کل جمعيت شهري اين سه استان به شبکه ملي سلامت متصل شوند.
 
وحيد دستجردي خاطرنشان کرد: در راستاي ايجاد پرونده الکترونيکي سلامت ايرانيان اين پروژه در سه فاز تا پايان برنامه پنجم توسعه، بايد اجرايي شود و تمام کشور را تحت پوشش قرار دهد.
 
پرونده الکترونيکي سلامت در راستاي اهداف برنامه پنجم توسعه کشور با امضاي تفاهمنامه همکاري بين وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي عملياتي مي شود.

در ماده 35 برنامه پنجم توسعه بر استقرار نظام جامع اطلاعات سلامت شهروندان ايراني که منجر به استقرار سامانه پرونده الکترونيکي سلامت ايرانيان مي‌شود تاکيد شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟