صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اختلاس 3 ميلياردي کارمند بانک اصفهان

کد خبر: ۱۴۸۰۴۶
| |
2949 بازدید

کارمند يکي از بانکهاي اصفهان که اقدام به اختلاس بيش از سه ميليارد و 700 ميليون ريال وجه نقد از سيستم بانکي کرده بود توسط ماموران پليس آگاهي شناسايي و دستگير شد.

به گزارش ايسنا، سرهنگ حسين حسين‌زاده رييس پليس آگاهي استان اصفهان در اين باره اظهار داشت: در پي کسب خبري مبني بر اختلاس کارمند يکي از بانک‌ها در سطح شهر موضوع در دستور کار اداره مبارزه با جرايم اقتصادي اين پليس قرار گرفت.

وي افزود : پس از انجام تحقيقات اوليه و کسب اطمينان از درستي موضوع با هماهنگي مقام قضايي متهم به نام مسعود ـ م دستگير شد.

وي تصريح کرد: در بازجويي‌ها متهم به اختلاس مبلغ سه ميليارد و 713 ميليون و 110هزار ريال از سيستم بانکي و انتقال آن به حساب يکي از دوستان خود به نام حسين ـ ع اقرار کرد.

رييس پليس آگاهي اصفهان گفت: با شناسايي متهم دوم وي نيز در يک عمليات ويژه پليسي دستگير و هر دو متهم به بزه انتسابي اقرار کردند .

حسين‌زاده درپايان خاطر نشان کرد: متهمان به همراه پرونده براي سير مراحل قانوني تحويل دادسرا شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟