ويا 'بارسلونا را از شكست نجات داد
تيم فوتبال بارسلونا پس از كسب 16 پيروزي متوالي ، بامداد يكشنبه مي رفت تا به شكستي تلخ تن در دهد ، اما 'داويد ويا 'مهاجم فرصت طلب در دقيقه 80 مانع از باخت تيمش مقابل اسپورتينگ گيخون شد.
کد خبر: ۱۴۷۷۹۲
| | 3083 بازدید
- به گزارش سرویس ورزشی تابناک ؛ در اين ديدار كه در زمين اسپورتينگ گيخون برگزار شد ابتدا تيم ميزبان در دقيقه 13 توسط ' داويد بارال ' به گل رسيد اما در فاصله ده دقيقه به پايان بازي ' داويد ويا' موفق شد صدرنشين لاليگا را از شكست برهاند .
- در ادامه هفته بيست و سوم مسابقات فوتبال دسته يكم باشگاه هاي اسپانيا ، يكشنبه شب تيم رئال مادريد تعقيب كننده بارسلونا ، ميهمان اسپانيول خواهد بود .
- بارسلونا با كسب 62 امتياز از 23 بازي صدرنشين لاليگا است و رئال مادريد با 54 امتياز از 22 بازي كماكان در رده دوم جدول رده بندي قرار دارد.
- ايرنا
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


