صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لیست سیاه مصر بیش از 10000 نفر اسم دارد

کد خبر: ۱۴۷۵۲۸
| |
7591 بازدید
تنها چند ساعت پس از فرار مبارک گروهی از وکلای مصری اعلام کردند که در حال تهیه لیست سیاه ثروتمندان ، وزاری سابق ، نمایندگان مجلس و درباریان هستند و بزودی با اعلام این لیست که بیش از 10000 اسم دارد، این افراد ممنوع الخروج خواهند شد.
 
به گزارش «تابناک»، "محمد انور عصمت سادات " رئیس حزب ملی و توسعه مصد در این خصوص گفت : تمام کسانی که با رژیم مبارک در 30 سال گذشته مرتبط بوده و منافع اقتصادی برای خود و خانواده هایشان جمع کرده اند در لیست موجود است و از هم اکنون خروج آنها از کشور امکان پذیر نیست.
 
یکی دیگر از اعضای وکلای ملی قاهره نیز گفت : می توانیم اموال وزاری سابق و نمایندگان مجلس را که در بانک های خارج نیز پس انداز شده را پس بگیریم به شرطی که مسئولین بانک ها با ما همکاری کنند.
 
المحیط پیش بینی کرده که مبارک و خانواده 4 نفری او بیش از 60 میلیارد دلار از مصر خارج کرده اند و مسئولین سابق وزارت خانه های مصری نیز در حال خارج کردن اموال خود از کشور هستند و میزان این اموال بیش از 640 میلیارد دلار برآورد می شود که به صورت نقد و شمش طلاست
یکی از ویژگی های مهم کشورهای عربی قدرت وکلا در مناسبات اداری است و معمولا شهروندان عرب برای کوچکترین کار اداری وکیل انتخاب کرده و پیگیری کار را به وکیل می سپارند زیرا مشهور است که در کشورهای عربی قانون را برای اجرا تصویب نمی کنند بلکه آنچه اجرا می شود تصمیم وکیل است که هیچ جا نوشته نشده است!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟