عضو كميسيون انرژي:
صنعت نفت نيازمند سرمايهگذاري است
کد خبر: ۱۴۷۲۷۹
| | 1474 بازدید
نجابت با اشاره به نقش نفت در توسعه اقتصادي کشور گفت: نيازمند سرمايه گذاري بيشتري در اين حوزه هستيم.
به گزارش آریا،حسين نجابت عضو كميسيون انرژي اظهار داشت: با شروع انقلاب اسلامي پيشرفت هاي عظيمي در صنعت نفت و گاز کشور بوجود آمده که در طول سال هاي متمادي اين امر کاملا محسوس بوده است.
وي افزود: مديريت تخصصي بر صنايع نفت و گاز، ايجاد مجتمع هاي عظيم گازي، چاه هاي حفرشده در اعماق درياها و ساخت لوله، ساخت پالايشگاه ها از مهمترين پيشرفت هايي ست که بعد از انقلاب اسلامي پديد آمده است.
نجابت با بيان اينکه در حال حاضر بيش از 95 درصد شهرها و 35 درصد روستاها از نعمت گاز برخوردارند، گفت: قبل از انقلاب ميزان گاز رساني زير 10 درصد بوده که مي توان با بررسي در رشد صنعت گاز هر روز شاهد تحولي عظيم در اين زمينه باشيم.
وي ساخت پالايشگاه هاي جديد خطوط انتقال سراسري در کل کشور را نمادي از توسعه صنعت گاز بعد از انقلاب اسلامي دانست و تشريح کرد: در صنعت گاز آمارها نشان دهنده افزايش ميزان توليد سالانه گاز در کشور است.
به گفته نجابت استقلال صنعت گاز و بومي سازي دانش آن در کشور، از مهمترين پيشرفت هايي ست که موجب استقلال و توسعه همه جانبه اين صنعت شده است و در آينده نزديک هم مي تواند صادرکننده دانش اين صنعت به ساير کشورها باشد.
نماينده مجلس هشتم به پيش بيني هاي موسسات رسمي مبني بر افزايش تقاضاي جهاني حامل هاي انرژي اشاره کرد و گفت: باتوجه به اينکه کشور ما دارنده دومين منابع گازي در جهان است درآينده نزديک گاز مي تواند نقش مهم تري از نفت ايفا کند لذا با روند رو به توسعه اين صنعت، ايران سهم قابل توجهي را در بازارهاي تجارت جهاني اين فراورده ها به خود اختصاص خواهد داد.
عضو کميسيون انرژي در پايان تاکيد کرد: سرمايه گذاري در بخش گاز و نفت بايد بيشتر از گذشته انجام گيرد و هرقدر به آن اهميت دهيم مي توانيم به اقتصاد کشور و توسعه آن کمک ارزنده اي کرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


