صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرداخت يارانه گاز طبيعي به واحدهاي صنعتي

وزير صنايع و معادن در حاشيه افتتاح اولين واحد توليدکننده نخ ابريشم مصنوعي خاورميانه در قزوين افزود: به تمام واحدهاي مصرف کننده گاز طبيعي به ازاي هرکيلو گرم گاز مايع، سه هزار ريال يارانه پرداخت مي شود؛ پيش از اين واحدهاي توليد کاشي و سراميک، مشمول اين مصوبه بودند.
کد خبر: ۱۴۷۲۶۱
| |
4380 بازدید

واحدهاي مصرف کننده گاز طبيعي و مازوت يارانه دريافت مي کنند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت، وزير صنايع و معادن در حاشيه افتتاح اولين واحد توليدکننده نخ ابريشم مصنوعي خاورميانه در قزوين افزود: به تمام واحدهاي مصرف کننده گاز طبيعي به ازاي هرکيلو گرم گاز مايع، سه هزار ريال يارانه پرداخت مي شود؛ پيش از اين واحدهاي توليد کاشي و سراميک، مشمول اين مصوبه بودند.

محرابيان گفت: سوخت نفت گاز به صورت سهميه اي در اختيار واحدهاي صنعتي و معدني قرار مي گيرد و طبق مصوبه اخير به جز صنعت آجر و سيمان که بسته حمايتي دارند، به واحدهاي مصرف کننده مازوت به ازاي هر ليتر ، 500 ريال يارانه پرداخت مي شود.

وي افزود: در بخش فرآورده هاي نفتي و گاز مايع، خط اعتباري انرژي برقرار شده است که هم اکنون برخي از واحدهاي تاثيرپذير از آن استفاده مي کنند.

وزير صنايع و معادن همچنين گفت: آبونمان هاي قبض گاز صنايع قطع شده است و واحدهاي صنعتي نياز به پرداخت آبونمان ندارند و اگر در قبض هاي ارسالي براي صنايع، آبونمان درج شده باشد، در قبض بعدي اصلاح يا به عنوان پيش پرداخت قبوض بعدي محسوب خواهد شد.

محرابيان با اشاره به ايجاد تغييرات در نحوه محاسبه برق واحدهاي صنعتي براي مديريت برق آنها گفت: طبق توافق با وزارت نيرو که به زودي آيين نامه آن ابلاغ مي شود، واحدهايي که هزينه هاي خود را مديريت کنند، قيمت برق آنان به کمتر از 40 تومان کاهش خواهد يافت.

وي يادآور شد: حدود 90 درصد از واحدهاي صنعتي با نصب خازن مصرف ري اکتيوشان را کاهش داده اند، گفت: 10 درصد باقي مانده هم بايد با نصب خازن، مصرف ري اکتيوشان را کاهش دهند.

محرابيان همچنين با اشاره به اختصاص خط اعتباري انرژي براي واحدهاي صنعتي که با بانک قرارداد منعقد کرده اند، گفت: نيمي از قيمت برق و بيش از نصف قيمت گاز اين واحدها در قالب تسهيلات قرض الحسنه پرداخت مي شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟