حداد عادل: کابوس کنکور باید حذف شود
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: امروز در توسعه آموزش عالي به اندازه کافي کتاب داريم و بايد کاري کنيم کابوس کنکور از ذهن جوانان ما حذف شود و به گونه اي نباشد كه يک ايراني، حسرت تحصيلات عاليه داشته باشد، اما در عين حال بايد مراقب باشيم کيفيت فداي کميت نشود.
به گزارش مهر، دکتر غلامعلي حدادعادل، پيش از ظهر امروز با حضور درمراسم افتتاح واحد «فامنين» دانشگاه پيام نور در استان همدان حضور استاد و دانشجو در کلاس را تدريس سفيدي هاي ميان دو سطر کتاب ها دانست و گفت: گاهي اين سفيدي ها مهمتر از سياهي سطرهاي کتاب است.
وي اضافه کرد: استاد با حضور در کلاس، آن سفيدي ها را تدريس مي کند و گاه، شخصيت استادان براي دانشجويان الگوست و سکوت استاد هم براي دانشجو درس است.
وي با بيان اين که اگر در علم عقب مانده باشيم، در صنعت و اقتصاد نيز عقب مي مانيم اظهار داشت: عقب ماندگي اقتصادي، استقلال سياسي را از ما مي گيرد و ملت محتاج نمي تواند در برابر مطامع بيگانه ايستادگي کند.
دکتر حداد عادل با بيان اين که زيربناي پيشرفت و توسعه کشور علم است يادآور شد: انقلاب ما به دست يک عالم رهبري شد و امروز هم رهبر کشور ما يک استاد و عالم دين است، انقلاب ما نيز يک انقلاب فرهنگي و معرفتي است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود: در 27 سال گذشته، علم و فناوري را در کشور گسترش داديم و نمونه آن توفيقات در انرژي هسته اي است که نصيب ما شده است.
وي در ادامه سخنان خود، خطاب به رئيس دانشگاه پيام نور گفت: شما از ارتباط چهره به چهره استاد و دانشجو غافل نباشيد دانشجو بودن و دانشگاهي بودن، خانه نشستن و تست زدن نيست؛ چيزهايي وجود دارد که نانوشته است.
دکتر حداد عادل تصريح کرد: گسترش دانشگاه بايد همراه با توسعه کيفي باشد و در دانشگاه هايي چون پيام نور، تأکيد بر اين ضرورت بيشتر است و مجلس و نمايندگان استان همه در خدمت آموزش عالي کشور هستند و ما از هيچ کمکي دريغ نمي کنيم.



