صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خطر از بیخ گوش استیل آذینی ها گذشت

تمرین روز گذشته استیل آذین که قرار بود در ورزشگاه تختی برگزار شود به ورزشگاه رهگذر شهریار منتقل شد و در هنگام بازگشت تیم اتفاقاتی را به همراه داشت.
کد خبر: ۱۴۶۵۰۰
| |
3100 بازدید

با تصمیم کادر فنی استیل آذین قرار بود بعدازظهر روز گذشته آخرین تمرین استیل آذینی ها پیش از بازی با استقلال در ورزشگاه تختی تهران برگزار شود اما با توجه به شرایط نامطلوب چمن این ورزشگاه قرمز پوشان به شهریار رفتند و تمرینات خود را با شادابی خاصی در ورزشگاه رهگذر شهرستان شهریار برگزار کردند.

خبرآنلاین:  پس از این تمرین استیل آذینی ها قصد داشتند با یک دستگاه اتوبوس به تهران بازگردند اما اتوبوس حامل بازیکنان و کادرفنی در مسیر شهریار به تهران دچار نقص فنی شد و در واقع ترمز خالی کرد. این اتفاق باعث شد که تا حدودی کنترل ماشین از دست راننده خارج شده و احتمال وقوع تصادف افزایش یابد. اما خوشبختانه راننده اتوبوس توانست ماشین را کنترل کرده و در گوشه جاده آن را متوقف کند. برخی از بازیکنان استیل آذین از این اتفاق و حرکت به چپ و راست اتوبوس وحشت زده شده بودند اما خوشبختانه برای هیچکدام از مسافران اتفاقی نیفتاد.

 استیل آذینی ها پس از توقف در میانه راه اتوبوس خود را عوض کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟