تاكنون مقابل استقلال شكست نخورده ام!
وى در مورد ديدار حساس اين تيم مقابل استقلال ضمن بيان مطلب فوق گفت: خوشبختانه طبق برنامه هاى محمد خاكپور در اردوهاى برون مرزى و داخلى، تمرينات سنگينى را دنبال كرديم و تا حدودى نقاط ضعف مان برطرف شد. در حال حاضر بايد در زمين مسابقه ثابت كنيم كه از تعطيلات و اردوها تا چه اندازه بهره برده ايم.
او خاطرنشان كرد: مشكل اصلى ما در نيم فصل اول اين بود كه كمى از لحاظ بدنى ضعف و كمبود داشتيم اما بازيكنان ما نسبت به نيم فصل اول از لحاظ بدنى به مراتب وضعيتى بهترى دارند و همين مسأله به آنها كمك مى كند راحت تر فوتبال بازى كنند.كاپيتان تيم فوتبال استيل آذين خاطرنشان كرد: اعتقاد دارم در نيم فصل دوم به مراتب كارمان سخت تر است چون تيم ها همه به دنبال كسب حداكثر امتيازها هستند و ارزش امتيازها را بيشتر مى دانند اما ما هم بايد با كسب چند نتيجه خوب از قعر جدول فرار كنيم. ضمن اينكه تاكنون در هر ديدارى كه برابر استقلال با پيراهن پرسپوليس يااستيل آذين بازى كردم، شكست نخورده ام و اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.وى همچنين اظهار داشت:
بايد از نخستين ديدارمان در دور برگشت مسابقات كه بازى با استقلال است، با پيروزى برابر استقلال كه تيمى بزرگ و قابل احترامى است، روند صعودى مان را آغاز كنيم. قطعا براى رسيدن به اين هدف شكست استقلال دور از دسترس نيست.مهدوى كيا شرايط حريف روز يكشنبه تيمش هم گفت: در بازى رفت در نيم فصل اول ليگ برتر هم شايسته پيروزى بوديم اما در واپسين دقايق با اعلام يك خطاى مشكوك پيروزى را با تساوى عوض كرديم. خودم و ساير بازيكنان استيل آذين از نظر بدنى و فنى آماده هستيم و بايد توانايى و تاثيرات اين تمرينات پرفشار را در بازى برابر استقلال با كسب پيروزى نشان دهيم.


