صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هیأت رئیسه درباره استیضاح به وظیفه قانونی‌اش عمل کرد

تعداد امضاها از زمان اعلام وصول استیضاح تا زمان برگزاری آن، به رغم پس گرفتن امضا توسط برخی و اضافه شدن امضاهای جدید، هیچ گاه به کمتر از حد نصاب نرسیده بود و وقتی ده امضا موجود است، دیگر چه اشکالی می توان وارد کرد؟ بنابراین استیضاح قانونی بوده است.
کد خبر: ۱۴۶۳۸۹
| |
22935 بازدید
|
۱

سرویس مجلس «تابناک»ـ ما باید یاد بگیریم کم کم بخش دولتی را در همه حوزه‌ها رها کرده و بخش خصوصی را تقویت کنیم و آن گاه آن را واداریم ناوگان هوایی کشور را تجهیز کند؛ بنابراین، نه تنها بهبهانی، بلکه هر وزیر راهی، اگر این دیدگاه را نداشته باشد که بخش خصوصی را وارد گود کند، با همین اوضاع روبه‌رو می‌شود.

سیداحمد لطفی آشتیانی با بيان این مطلب به خبرنگار «تابناك» گفت:  بخش خصوصی با تحریم‌ها تا این حد روبه‌رو نیست و دستش برای فعالیت بازتر است و دیوان محاسبات، سازمان بازرسی، خود مجلس و دیگر نهادهای نظارتی هم برای آنها مشکلاتی را ایجاد نمی‌کنند که برای بخش دولتی ایجاد می‌کنند.

 اين عضو كميسيون صنايع مجلس شوراي اسلامي در ادامه اظهار داشت: اگر ما می‌خواهیم، اصل 44 را اجرا کنیم، باید خود این اصل و تبصره‌های آن را با هم اجرا کنیم. مشکل ما در اجرای سیاست‌های این اصل در همه حوزه‌ها این است که ما فقط گفته‌ایم خصوصی‌سازی باید انجام شود، ولی تعهدات بخش خصوصی و حمایت‌های دولتی از این بخش را به طور کامل اجرا نمی‌کنیم و همه را نیم بند اجرا می‌کنیم و بر اجرای آن نیز نظارت لازم را اعمال نمی‌کنیم؛ مثلاً ما سازمان مخابرات را واگذار کردیم، اما تعهدات و ضمانت‌هایی که باید از مخابرات می‌گرفتیم که نیروهای ما را بیکار نکنند، نگرفتیم و همین منجر به این شد که دفاتر پیشخوان دولت تعطیل و سی هزار نفر نیروهای این سازمان بیکار شوند؛ بنابراین تا زمانی که همه مسئولان اجرایی به این جمع‌بندی نرسند که اگر قرار است بخشی را واگذار کنیم، با رعایت همه گزينه ها این کار را کنیم، وضعمان بهتر از این نخواهد شد.

لطفي با بيان اين كه برخي انتقادات علیه او مطابق واقعیت نیست، گفت: البته ما هم بر این باوریم، اگر مسئولی توان انجام کاری را ندارد، به مردم قول ندهد. متأسفانه، برخی قول‌ها از سوی ایشان داده شده و عده‌ای با سوءاستفاده از آنها، به سیاه نمایی درباره عملکرد وزارت راه مشغولند، ولی اگر کارهای دوره ایشان را با دو سال پیش از آن مقایسه و اعتبارات هزینه شده در پروژه‌های عمرانی، بزرگراه‌ها، حمل و نقل ریلی و... را قیاس کنیم، درمی‌یابیم که ایشان دقیقا چقدر فعالیت کرده است.

وقتی پروژه‌ای در بودجه پیش‌بینی نشده و برخی درآمدهای ما محقق نمی‌شود، بالطبع سهم همه دستگاه‌ها برای پروژه‌های عمرانی شان کاهش می‌یابد. به همین دليل، باید منطقی‌تر نسبت به مسائل گذشته و پیش رو نگاه کنیم تا به مردم وعده‌های بیجا ندهیم و واقعیت را به آنها بگوییم و انتظارات ایشان را به اندازه داشته هایمان افزایش دهیم.

این نماينده اصولگراي مجلس هشتم، با اشاره به اينكه اگر بر مبنای توان خود حرف بزنیم، مردم را بی‌جهت متوقع نمی‌کنیم، گفت: هیأت رئیسه بنا بر وظیفه قانونی خود رفتار کرده و شخصاً اشکالی در عملکرد آن ندیدم. تعداد امضاها از زمان اعلام وصول استیضاح تا زمان برگزاری آن، به رغم پس گرفتن امضا از سوی برخی و اضافه شدن امضاهای جدید، هیچگاه به کمتر از حدنصاب نرسیده بود و وقتی ده امضا موجود است، دیگر چه اشکالی وارد می‌توان کرد؛ بنابراین استیضاح قانونی بوده است.
 
لطفي در ادامه افزود: من با نمایندگان استان که صحبت کردم، چیزی در این باره نشنیدم، ولی ما باید در طرح شبهات خود خدا را هم در نظر داشته باشیم و هر چیزی را مطرح نکنیم و هر چیزی را هم باور نکنیم.

اين عضو كميسون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي در ارزيابي دیرکرد دو ماهه دولت در ارایه لایحه بودجه سال 90 به مجلس عنوان كرد: وقتی به مسائل با نگاه منطقی و مثبت نگاه کنیم، می‌بینیم که دیرکرد در برنامه، موجب دیرکرد در بودجه شده است. چون وقتی برنامه دست دولت نباشد، نمی‌تواند بودجه را بر پایه آن تنظیم کند، در حالی که همه حرف ما این است که بودجه باید بر پایه برنامه باشد. البته این دیرکرد هم دیگر خیلی به طول انجامید و دولت باید عجله کند و همین روزها بودجه را به مجلس بیاورد تا پیش از عید کار آن پایان یابد.

تازه ترین اخبار مجلس شورای اسلامی را در صفحه سرویس مجلس «تابناک» بخوانید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟