صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عليخاني:احمدی‌نژاد ديگر بهبهاني را نمي‌خواست

رئيس‌جمهور ديگر بهبهاني را نمي‌خواست در غير اين صورت در مجلس حضور مي‌يافت و اگر اشكالي هم به ذهنش مي‌رسيد با نمايندگان مطرح مي‌كرد در اين صورت احتمال داشت بهبهاني وزير بماند.
کد خبر: ۱۴۶۱۱۹
| |
3744 بازدید
عضو فراكسيون خط امام مجلس معتقد است ؛ عدم حضور احمدي‌نژاد و بهبهاني باعث شد كه مجلس حساسيت‌ بيشتري نشان دهد و عده‌اي هم كه مي‌خواستند در مخالفت با استيضاح راي دهند نظرشان عوض شد ، لذا در اين ميان وزير ذبح شد.

به گزارش ایلنا، قدرت‌الله عليخاني نماينده قزوين در مجلس با اشاره به جلسه روز سه‌شنبه مجلس، نيامدن احمد‌ي‌نژاد به مجلس را اهانت دانست و اظهار كرد: تحليل من اين است كه رئيس‌جمهور ديگر بهبهاني را نمي‌خواست در غير اين صورت در مجلس حضور مي‌يافت و اگر اشكالي هم به ذهنش مي‌رسيد با نمايندگان مطرح مي‌كرد يا حداقل اجازه مي‌داد كه وزيرش از خود دفاع كند كه در اين صورت احتمال داشت بهبهاني وزير بماند.

وي افزود: عدم حضور احمدي‌نژاد و بهبهاني باعث شد كه مجلس حساسيت‌ بيشتري نشان دهد و عده‌اي هم كه مي‌خواستند در مخالفت با استيضاح راي دهند نظرشان عوض شد ، لذا در اين ميان وزير ذبح شد.

عضو فراكسيون خط امام مجلس با اشاره به اين اتفاق و نيز نامه هفته گذشته رئيس‌جمهور به نمايندگان گفت: اين اتفاقات به زير پا گذاشتن قانون و اختلافات دامن مي‌زند كه نتيجه آن براي جامعه مضر بوده و انجام آنها حركتي بر خلاف شعار وحدت است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟