صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

همکاری زنان چچن با مردان طالبان

مسئولان افغانی اعلام کردند که پلیس منطقه "کندز" واقع در شمال افغانستان به دنبال 15 زن چچنی است که با گروه طالبان همکاری می کردند، هستند.
کد خبر: ۱۴۵۹۳۴
| |
16271 بازدید

نیروهای اطلاعاتی افغانستان از وجود 15 زن مسلح چچنی که با گروه طالبان همکاری می کنند خبر دادند.

به گزارش برنا به نقل از روزنامه البیان چاپ امارات، مسئولان افغانی اعلام کردند که پلیس منطقه "کندز" واقع در شمال افغانستان به دنبال 15 زن چچنی است که با گروه طالبان همکاری می کردند، هستند.

در همن راستا، نیروهای اطلاعاتی افغانستان از وجود چند افراد زن مسلح خارجی خبر دادند که با طالبان در ترور و انفجار در برخی از مناطق این کشور همکاری می کنند.

مسئولان امنیتی این کشور همچنین اعلام کردند که تعدادی از زنان به عنوان پرستار شخصی نیروهای مسلح طالبان برای این گروه تروریستی کار می کنند.

از سوی دیگر اظهار کردند که تعدادی از اعضای طالبان که اخیرا از سوی نیروهای امنیتی این کشور دستگیر شده بودند بر وجود این عناصر نیز تاکید کردند.

گفته می شود که دو ماه پیش بیش از 300 نفر از افراد مسلح گروه طالبان در طی عملیات نظامی نیروهای افغانستان با همکاری سربازان آمریکایی و آلمانی دستگیر شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟