دختر چهار ساله قرباني نوشابه الكلي شد!
اين دختر بچه چهار ساله روز گذشته در بيمارستان كودكان «آتلانتا» به دليل مسموميت ناشي از مصرف نوشابه هاي الكلي جان خود را از دست داد.
کد خبر: ۱۴۵۴۴۳
| | 2371 بازدید
پليس ايالت «جورجيا» آمريكا از مسموميت و مرگ دختر بچه چهار سالهاي به دليل مصرف نوشابههاي الكلي خبر داد.
به گزارش ایسنا؛ «جورج گوردون» سخنگوي دپارتمان پليس منطقه «آلفارتا» در مصاحبهاي با رسانههاي دولتي آمريكا خاطر نشان كرد: اين دختر بچه چهار ساله روز گذشته در بيمارستان كودكان «آتلانتا» به دليل مسموميت ناشي از مصرف نوشابه هاي الكلي جان خود را از دست داد.
اين مقام مسئول پليس ايالتي در اين باره به شبكه خبري سيانان يادآور شد: در پي فوت اين كودك خردسال، پدر و عمه وي دستگير شدند.
همچنين مشخص شد كه اين دو اصالتا اهل هائيتي بودند و به احتمال زياد براي خلاصشدن از دست اين كودك به او به الكل خوراندهاند. با اين حال، تاكنون به اتهامشان اعتراف نكردهاند.
به همين دليل، تحقيقات در اين رابطه توسط پليس و بازرسان ايالت «جورجيا» ادامه دارد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


