صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

علوی خبر روزنامه دولت را تکذیب کرد

کد خبر: ۱۴۵۲۷۰
| |
4644 بازدید

حجة الاسلام والمسلمین سید محمود علوی، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری با ارسال توضیحاتی خبر روزنامه ایران درباره اظهارات وی در مصاحبه با خبرگزاری فارس را تکذیب کرد.

توضیحات وی که نسخه ای از آن در اختیار تابناک قرار گرفته است به شرح ذیل می باشد .

برادر ارجمند جناب آقای اشتهاردی

مدیر مسئول محترم روزنامه ایران

با سلام و احترام

در صفحه 3 روزنامه ایران شماره 4709 مورخ پنجشنبه 7/11/89 به نقل از خبرگزاری محترم فارس در ارتباط با ریاست محترم مجلس خبرگان رهبری، عبارت هایی از قول اینجانب نقل شده است که صحت ندارد و با تذکر اینجانب، خبرگزاری مزبور نیم ساعت پس از درج خبر روی ورودی سایت، به اصلاح آن اقدام کرد.

ضمن تکذیب عبارت منتسب، اینجانب به استحضار می رساند، همه عزیزانی که با ادبیات حقیر آشنا هستند، می دانند که حرمت شکنی و اسائه ادب به هیچ فردی در ادبیات اینجانب جایی نداشته و ندارد و نسبت به کسانی نیز که ممکن است با برخی نظریات و یا اظهارات آنان موافق نباشم، رعایت ادب در سخن و حفظ احترام و حرمت شخصیتشان را بر خود واجب می دانم. موجب تشکر است که برابر قانون مطبوعات در نخستین شماره و در همان صفحه نسبت به درج این توضیحات عنایت فرمایید.

از بذل توجه حضرتعالی سپاسگزارم.

با احترام

برادرتان، سید محمود علوی
نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟