صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لزوم افزایش بودجه عمرانی کشور

کد خبر: ۱۴۵۲۳۶
| |
1504 بازدید

عضو كميسيون برنامه و بودجه گفت: در بودجه سال آينده بايد سهم بودجه عمراني افزايش پيدا كرده و به سمتي برود كه 50 درصد بودجه عمومي دولت مربوط به عمراني باشد.

به گزارش فارس، هادي قوامي در خصوص لايحه بودجه سال 90 اظهار داشت: در بودجه 90 بايد تبعيت كيفي و كمي از اهداف برنامه پنجم توسعه در نظر گرفته شود و يك گام از پنج گام اهداف برنامه پنجم توسعه دنبال شود.

عضو كميسيون برنامه و بودجه در ادامه عنوان كرد: بودجه 90 بايد بتواند براي برخي از دستگاه‌ها، بودجه‌ريزي عملياتي را انجام دهد تا مجلس بتواند در طول برنامه پنجم زمينه بودجه‌ريزي عملياتي را فراهم كند.

قوامي با بيان اينكه سهم بودجه‌هاي هزينه‌اي نسبت به بودجه‌هاي عمراني در سال‌هاي گذشته بيشتر بوده است، گفت: در بودجه سال آينده بايد سهم بودجه عمراني افزايش پيدا كرده و به سمتي برود كه 50 درصد بودجه عمومي دولت مربوط به عمراني باشد.

وي در ادامه افزود: دولت بايد بتواند در بودجه 90 منابع يارانه‌ها را به گونه‌اي پيش‌بيني كند كه در راستاي قانون مصوب مجلس بوده و بتوان به اهداف اين قانون دست يافت.

اين نماينده مجلس با اشاره به اينكه معمولا عملكرد شركت‌هاي دولتي با پيش‌بيني‌هاي ارائه شده، بسيار متفاوت است بيان داشت: دولت بايد بتواند بودجه شركت‌هاي دولتي را بر مبناي عملكردشان در سال گذشته ارائه كند تا نهايتا 10 درصد بين عملكرد و پيش‌بيني تفاوت باشد.

قوامي معتقد است: اگر بخش خصوصي در پروژه‌هاي عمراني وارد شود قدرت جذب اقتصاد افزايش مي‌يابد.

اين عضو كميسيون برنامه و بودجه در خصوص نظارت بر نحوه تخصيص بودجه، اظهار داشت: وظيفه نظارت با معاونت نظارت راهبردي و ديوان محاسبات است كه بتوانند برنامه نظارت را طبق ماده 34 و 35 قانون برنامه بودجه انجام داده و گزارش تهيه كنند، البته نظارت مجلس ضعيف بوده و مجلس نيز بايد بتواند از طريق ديوان محاسبات پيگيري لازم را در بخش نظارت انجام دهد.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟