ميقاتي نامزد نخست وزيري لبنان شد
، احزاب معارض در لبنان در بيانيهاي اعلام كردند: نجيب ميقاتي 55 ساله كه به مدت 3 ماه در آوريل 2005 نخست وزير لبنان بوده است نامزد احزاب مخالف براي احراز پست نخست وزيري است.
کد خبر: ۱۴۴۱۴۹
| | 6581 بازدید
گروههاي مخالف در لبنان نجيب ميقاتي را نامزد احراز پست نخست وزيري اين كشور اعلام كردند.
به گزارش ايسنا، احزاب معارض در لبنان در بيانيهاي اعلام كردند: نجيب ميقاتي 55 ساله كه به مدت 3 ماه در آوريل 2005 نخست وزير لبنان بوده است نامزد احزاب مخالف براي احراز پست نخست وزيري است.

رئيس جمهور لبنان نيز قرار است امروز (دوشنبه) و فردا رايزنيها با فراكسيونهاي پارلماني را آغاز كند و اكثريت آراي پارلمان را كه متشكل از 128 نماينده است در زمينه تشكيل دولت جديد به دست آورد.
اين در حالي است كه وليد جنبلاط، رهبر دروزيهاي لبنان از حزبالله لبنان و گروه 8 مارس اعلام حمايت كرده و به اين ترتيب امكان دستيابي سعد الحريري، نخست وزير دولت موقت به پست نخست وزيري بعيد است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


