صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بیمار دزدی سودآورترین راه پولدار شدن!

کد خبر: ۱۴۳۹۴
| |
10811 بازدید

رئيس انجمن متخصصان داخلي: 50 مورد تخلف از پزشك و بيمارستان در خصوص پدیده بیمار دزدی گزارش شده است

رئيس انجمن متخصصان داخلي ايران با اشاره به اینکه متاسفانه برخي از پزشکان، روابط نادرستي با تعدادي از رانندگان آمبولانس ها جهت انتقال بيمار به مراکز درماني خصوصي برقرار کرده و قراردادهاي میلیونی بين هم مي بندند ،گفت: مواردي درخصوص انتقال بيمار به بخش هاي خصوصي با تبليغات نادرستي كه رانندگان آمبولانس هاي بخش خصوصي انجام مي دهند ،مشاهده شده كه طبق موازين قانوني با آنها برخورد شده است.



به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، دكتر ايرج خسرونيا، به انجام تخلف در انتقال برخي بيماران از مراکز دولتي و خانه ها توسط آمبولانس به بيمارستان هاي خصوصي اشاره کرد و افزود: همه ي آمبولانس هاي بخش خصوصي مشمول اين نكته نمي شوند و تعداد محدودي از آنها كه از شهرستان هاي مختلف بيماران را براي مداوا به تهران مي آورند با تبليغ و نوعي دلالي بيمار را به بخش خصوصي منتقل مي كنند و وقتي بيمار هنگام ترخيص با هزينه هاي گزاف مواجه مي شود متوجه اين موضوع شده و موارد را به سازمان نظام پزشكي گزارش و با رانندگان اين آمبولانس ها نيز سازمان تعزيرات و دادسرا برخورد قانوني مي كند.

وي تصريح كرد: اين موارد تخلف ممكن است بدون آگاهي مسئولان دفاتر آمبولانس هاي بخش خصوصي صورت بگيرد وشايد بتوان گفت حدود 50 مورد تخلف از پزشك و بيمارستان و رانندگان آمبولانس ها به اين شكل گزارش شده كه نبايد آن را به كل جامعه پزشكي تعميم داد.

خسرونيا تصریح کرد: اين موارد تخلف مشاهده شده مربوط به آمبولانس هاي اورژانس 115 نيست، بلكه در بخش هاي خصوصي ديده شده كه تعدادشان نيز اندك است، اما همين تعداد كم با زير پا گذاشتن موازين اخلاق پزشكي وجهه ي جامعه پزشكي را خدشه دار مي كنند.

در همین راستا معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با تاکید بر اینکه تا به امروز هيچ خبري مبني بر وجود مسئله بیمار دزدی در بیمارستانهای خصوصی گزارش نشده است، به خبرنگار ما گفت:در حال حاضر طي تحقيقات و بررسي هاي صورت گرفته توسط ستاد نظارت دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، ما90 درصد اين اطمينان را مي توانيم بدهيم كه تا به امروز هيچ خبري مبني بر وجود اين مسئله گزارش نشده است.

دكتر امام هادي تصریح کرد:مسئله بيمار دزدي از چندسال پيش در جامعه مطرح بوده و مسئله جديدي محسوب نمي شود و متاسفانه هميشه افراد سودجويي هستند كه قصد خراب كردن جامعه پزشكي را دارند كه نمي توان منكر اين مسئله شد.

وي گفت:افراد در صورت مشاهده چنين مواردي مي توانند بلافاصله با شماره هاي تلفن گوياي 88428411 تماس حاصل کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۵:۵۹ - ۱۳۸۷/۰۵/۰۵
متاسفانه پدیده بیمار قاپی توسط برخی پزشکان
از طریق دلالان بسیار رایج و مخصوصا بیماران بی اطلاع از چنین جریانی را طعمه خود می نماید. این پزشکان خود با بیمارستانهای خصوصی فاقد صلاحیت در یک زد و بند پشت پرده اقدام به پذیرش و جراحی بیمار کرده و علاوه بر هزینه هایی که از خود بیمار دریافت می کنند هزینه های هنگفتی را نیز از شرکت های بیمه دریافت می نمایند. در اکثر موارد این جراحیها بی دلیل و یا با عوارض جانبی شدید همراه است. در این مرحله معمولا این بیمارستانها از خود سلب مسئولیت کرده و بیمار را به بخش دولتی ارجاع می دهند. بنابرین سود سرشاری نصیب این پزشکان و بیمارستانهای خصوصی شده و شرکتهای بیمه و بیمارستانهای دولتی متضرر می شوند. در کشور ما هیج مکانیسمی که بتوان از آن طریق پزشکان سود جو را تشخیص و از ادامه فعالیت آنان جلو گیری کرد وجود ندارد. وضعیت موجود در وضعیت بهداشت و درمان کشور در اصطلاح علمی وضعیت هر کی به هر کی نامیده می شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۸۷/۰۵/۰۵
بيمار دزدي تنها از طريق آمبولانس ها نمي باشد بلكه مراجعه يك بيمار به بيمارستان خصوصي در شرايط اورژانسي مساوي است با يك عمل جراحي. اخيرا مراجعه يكي از نزديكان و عزيزان اينجانب به يكي از بيمارستان هاي مشتري مدار منجر به عمل جراحي قلب باز شد كه متاسفانه با سهل انگاري آنها اين عزيز فوت نمود (ديروز 4/5/87 چهلم وي بود) درد اصلي اينجاست كه مدير فني اين بيمارستان بعد از فوت بيمار اعلام نمود كه ايشان نبايد جراحي ميشد. بيمارستان محترم جهت تحويل جسد به خانواده وي با منت بسيار سي ميليون تومان دريافت نمود و از چهار نفر از بستگان درجه يك تعهد و امضا گرفت كه از بيمارستان اعلام رضايت كنند.(مدارك همگي موجود است)ما همگي چشم اميد مان به خداوند يكتا است تا هر طور صلاح ديد عقوبت آنها را بدهد چون مطمئن هستيم به جز خدا كسي به آه وناله خانواده اين عزيز از دست رفته توجهي نخواهد كرد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟