صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«چارخونه» بازي را از يانگوم برد

کد خبر: ۱۴۳۹
| |
9276 بازدید

مجموعه طنز «چارخونه» با 1/75 درصد بیننده به عنوان پربیننده‌ترین مجموعه تلویزیونی روزانه و هفتگی در هفته دوم آبان معرفی شد.

به گزارش مهر، نظرسنجی مرکز تحقیقات صدا و سیما در هفته دوم آبان نشان می‌دهد در بین مجموعه‌های روزانه و هفتگی بر اساس دو شاخص میزان بیننده و رضایتمندی، مجموعه طنز «چارخونه» با 1/75 درصد بیننده رتبه اول، مجموعه «جواهری در قصر» با 6/67 درصد بیننده رتبه دوم و مجموعه «راه بی‌پایان» با 9/51 درصد بیننده رتبه سوم را کسب کردند.

همچنین نتایج بررسی سریال‌های هفتگی نشان می‌دهد مجموعه «جواهری در قصر» با 6/67 درصد بیننده پربیننده‌ترین سریال این هفته بوده و 9/91 درصد بینندگان از آن رضایت داشته‌اند. مجموعه‌های «راه بی‌پایان» با 9/51 درصد و «مدار صفر درجه» با 6/51 درصد بیننده در مراتب بعدی قرار دارند. میزان رضایت از این دو مجموعه هم به ترتیب 5/91 درصد و 5/87 درصد بوده است.

نتایج بررسی سریال‌های روزانه هفته دوم آبان بیانگر آن است که مجموعه «چارخونه» با 1/75 درصد بیننده دارای بیشترین میزان بیننده و میزان رضایت بینندگان از این مجموعه طنز 3/75 درصد بوده است.

مجموعه «هشدار برای کبری 11» با 3/46 درصد و «خواستگاران» با 9/33 درصد در رتبه‌های بعد هستند و میزان رضایت بینندگان از آنها به ترتیب 9/87 و 9/73 درصد بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۷ - ۱۳۸۶/۰۸/۲۰
امید وارم که همکاری مشترک میان کارگردانان و اصحاب رسانه و مورخان و مطلعان تاریخ غنی ایران بیشتر شود تا نیاز به واردات سریالهای تاریخی از کشورهای نظیر کره نباشیم ، هر چند که آشنایی با تاریخ کشورها بسیار خوب است ولی چرا صدا و سیما یا سینما نمی توانند یا نمی خواهند از تاریخ خودمان فیلمها یا سریالهای جذاب بسازند البته نه شبیه سریال چهل سرباز که جز گیج کردن و ناامیدی بیننده کاری نمی کند !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۵ - ۱۳۸۶/۰۸/۲۱
به نظر من، عليرغم اين نظر سنجي طنز 4 خونه ضعيف تر از استانداردهاي يك طنزمي باشد. و علت توفيق آن در اين دوره نبودن برنامه هاي طنز در تلويزيون مي باشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۸۶/۰۸/۲۱
مقایسه آماری یک سریال روزانه با یک سریال هفتگی اصولا کار اشتباهی است. از طرف دیگر من فکر میکنم دست اندرکاران این سریال (چارخونه) هنوز معنی "طنز" را درست نفهمیده اند. در بیشتر قسمتهای این مجموعه گریه، داد و بيداد، دعوا و قهر، مرگ و میر و ... را میبینیم. آیا واقعا این مسایل برای مردم ما خنده آور است؟ آیا واقعا به مرگ یا دعوا و قهر دیگران میخندند؟
به نظر من اگر چارخونه در بین سریالها مقام اول را کسب کرده است از جاذبه بالای آن نیست، بلکه از نبود سریال روزانه میباشد...
ناشناس
|
-
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۸۶/۰۸/۲۱
مقايسه واقعا بي خودي بود ، سريال چهارخانه به شعور بيننده توهين مي کند واقعا براي شما و شبکه سه سيما متاسفم.
ناشناس
|
United States
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۸۶/۰۸/۲۲
این استقبال از «چارخونه» نیست. بلکه روی آوردن مردم و اقبال به برنامه های «طنز» است که این آمار را می سازد.
طبیعی است که در نبود هیچ برنامه طنز دیگری، همه این آمار از آن چارخونه می شود.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟