صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تشكيل 5 قرارگاه مستقل ارتش در مرزها

فرمانده نيروي زميني ارتش ادامه داد: در طرح جامع نزاجا مرزهاي كشور به 5 دسته تقسيم شده كه هركدام تحت فرماندهي يك قرارگاه مستقل قرار مي‌گيرند كه اين قرارگاه‌ها از چنان قابليت و قدرتي برخوردارند كه به صورت خودكافي مي‌توانند در محيط‌شان عمل كنند. يعني در شرايطي كه دشمن پارازيت كرده و ارتباط به طور كامل قطع مي‌شود، اين قرارگاه‌ها مي‌توانند به‎صورت خوداتكا عمل كنند.
کد خبر: ۱۴۳۷۳۹
| |
5562 بازدید

فرمانده نيروي زميني ارتش با اشاره به ابلاغ ساختار جديد اين نيرو از سوي ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: بنا بر اين طرح، مرزهاي كشور به 5 دسته تقسيم شده كه هركدام تحت فرماندهي يك قرارگاه مستقل قرار مي‌گيرند.

امير احمدرضا پوردستان فرمانده نيروي زميني ارتش در گفت‎وگو با خبرگزاري فارس، با اشاره به ابلاغ ساختار جديد اين نيرو كه به‎تصويب فرمانده معظم كل قوا نيز رسيده است، گفت: پس از حادثه 11 سپتامبر و با رصد جنگ اول و دوم خليج فارس و نيز جنگ افغانستان، توانمندي‌هاي نيروهاي فرامنطقه‌اي را احصا كرديم و احساس كرديم دنيا وارد يك فضاي جديد شده و نوع تهديدات نيز با گذشته فرق مي‌كند.

پوردستان افزود: ما قبلا در يك فضاي كلاسيك بوديم و امروز در يك فضايي هستيم كه جنگ‌ها به صورت ناهمطراز دنبال مي‌شوند به طوري كه يك نيرو داراي توانمندي‌هاي بسيار بالا و طرف ديگر نسبت به دشمن از فناوري‌هاي پايين‌تري برخوردار است لذا بهتر ديديم تغييرات عمده‌اي در ساختار نيروي زميني ارتش صورت دهيم تا قابليت آن را براي ورود به چنين عرصه‌اي بالا ببريم.

وي با بيان اينكه در يك فضاي ناهمطراز، دشمن معمولا از يك جبهه حمله نمي‌كند، تصريح كرد: به همين خاطر تغيير ساختار نزاجا را در دستور كار قرار داديم تا به اين قابليت برسيم كه نيروي زميني در تمام نقاط به صورت خوداتكا و خودكافي بتواند انجام وظيفه كند.

فرمانده نيروي زميني ارتش ادامه داد: در طرح جامع نزاجا مرزهاي كشور به 5 دسته تقسيم شده كه هركدام تحت فرماندهي يك قرارگاه مستقل قرار مي‌گيرند كه اين قرارگاه‌ها از چنان قابليت و قدرتي برخوردارند كه به صورت خودكافي مي‌توانند در محيط‌شان عمل كنند. يعني در شرايطي كه دشمن پارازيت كرده و ارتباط به طور كامل قطع مي‌شود، اين قرارگاه‌ها مي‌توانند به‎صورت خوداتكا عمل كنند.

* تجهيزات نيروي زميني متناسب با ساختار جديد اين نيرو تعريف شده است

پوردستان در خصوص تجهيزات متناسب با ساختار جديد نيروي زميني نيز گفت: طبيعي است كه ما براي ورود به اين عرصه تجهيزات مورد نياز و متناسب خود را تعريف كرده‌ايم و بحمدالله با توانمندي صنايع دفاعي و ارتباط عميق با دانشگاه‌ها، اين نيازها به صنعت ارائه شده و پس از ساخت در اختيار ما قرار مي‌گيرند.

وي تاكيد كرد: اين تجهيزات كاملا بومي بوده و منطبق با نيازهاي نيروي زميني ارتش ساخته مي‌شوند.

* ساختار جديد نيروي زميني در يك رزمايش بزرگ تست ميداني مي‌شود

فرمانده نيروي زميني ارتش گفت: بنا داريم امسال يك تست آزمايشي در خصوص ساختار جديد نيرو داشته باشيم اما در سال‌ آينده و در صورت تصويب ستاد فرماندهي كل قوا قصد داريم تا در يك رزمايش بزرگتر اين ساختار جديد را مورد آزمايش و ارزيابي قرار دهيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟