صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
آشتیانی:

اختلاف سلیقه آفت جریان اصولگرایی

کد خبر: ۱۴۳۶۳۴
| |
1674 بازدید

نماینده مردم قم در مجلس معتقد است كه "اختلاف سلیقه" و "القائات بیرونی" عواملی هستند كه باعث پدید آمدن تشتت میان جریان اصولگرایی می‌شود.

به گزارش فارس، رضا آشتیانی نماینده مردم قم و عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم تحقق وحدت میان اصولگرایان، گفت: معتقدم تشتت پیش‌آمده پس از جریانات اخیر تنها آسیبی است كه متوجه اصولگرایان خواهد بود و اگر این مسئله همانطور كه عده‌ای به دنبال تبدیل آن به وحدت هستند، با وحدت بیشتری آمیخته شود، مشكل حل خواهد شد.

نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینكه اختلاف سلیقه و القائات بیرونی در مورد وجود اختلاف میان اصولگرایان عواملی است كه باعث پدید آمدن تشتت میان جریان اصولگرایی شده است، تصریح كرد: نمی‌توان گفت كه القائات بیرونی در پدید آمدن این تشتت بی‌تأثیر بوده اما در عین حال سلائق متفاوتی هم كه میان اصولگرایان وجود دارد نیز به وحدت لطمه می‌زند.

آشتیانی در ادامه با ابراز امیدواری نسبت به تلاش‌های انجام شده برای ایجاد وحدت میان اصولگرایان و از بین رفتن تشتت بوجود آمده، تاكید كرد: نقش آفرینی كسانی كه حیثیتی در جامعه دارند در تحقق وحدت میان اصولگرایان تأثیرگذار است.

وی در پایان خاطرنشان كرد: در همین زمینه با توجه به حیثیتی كه جامعتین در جامعه دارد، اگر درست و مناسب اقدام كند، اقداماتش در تحقق وحدت میان اصولگرایان بی‌تأثیر نخواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟