صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توليد قرص مغناطيس براي افزايش قدرت جذب دارو

قرص‌ها اغلب وقتي بلعيده مي‌شوند در محل درست در مجاري گوارشي حل نمي‌شوند. اگر قرص در جاي مناسب در مجاري گوارشي حل شود بهتر جذب جريان خون مي‌شود و تاثير شفابخش و درماني آن بهبود پيدا مي‌كند. اما اين بار متخصصان با توليد يك «قرص مغناطيسي» موفق شده‌اند بر اين مشكل غلبه كنند و تاثير درماني قرص‌ها را بهبود دهند.
کد خبر: ۱۴۳۴۱۱
| |
2378 بازدید

متخصصان علوم پزشكي دانشگاه براون موفق به توليد يك قرص مغناطيسي شده‌اند كه قدرت جذب دارويي را در بدن بهبود مي‌بخشد.

به گزارش ايسنا، ‌قرص‌ها اغلب وقتي بلعيده مي‌شوند در محل درست در مجاري گوارشي حل نمي‌شوند. اگر قرص در جاي مناسب در مجاري گوارشي حل شود بهتر جذب جريان خون مي‌شود و تاثير شفابخش و درماني آن بهبود پيدا مي‌كند. اما اين بار متخصصان با توليد يك «قرص مغناطيسي» موفق شده‌اند بر اين مشكل غلبه كنند و تاثير درماني قرص‌ها را بهبود دهند.

به گزارش شبكه خبري ان بي سي، دكتر اديت ماتيو وتيز سرپرست اين مطالعات خاطرنشان كرد: با اين تكنيك جديد مي‌توان دقيقا مشخص كرد كه قرص در كدام قسمت از دستگاه گوارشي حل شود و از ميزان اثرگذاري دارو بر بدن يقين حاصل كرد.

جزئيات اين آزمايشات در نشريه دستاوردهاي آكادمي ملي علوم آمريكا منتشر شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟