صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رشوه حريری به يك نماينده پارلمان

روزنامه الاخبار لبنان نوشت كه بعد از ديدار "مورا كونيلي " سفير آمريكا در لبنان با "نقولا فتوش " نماينده پارلمان لبنان از منطقه زحله، سعد حريري نخست‌وزير پيشبرد امور لبنان، "غطاس خوري " را با پيشنهادي فريبنده به نزد وي فرستاده است تا او را به باقي ماندن در اتحاد 14 مارس تشويق كند.
کد خبر: ۱۴۳۳۱۷
| |
4811 بازدید

نخست‌وزير پيشبرد امور لبنان پيشنهاد رشوه اعطاي يك وزارتخانه به يكي از نمايندگان پارلمان در صورت ابقاي وي در جريان مخالف دولت را مطرح كرده است.

به گزارش فارس،‌ روزنامه الاخبار لبنان نوشت كه بعد از ديدار "مورا كونيلي " سفير آمريكا در لبنان با "نقولا فتوش " نماينده پارلمان لبنان از منطقه زحله، سعد حريري نخست‌وزير پيشبرد امور لبنان، "غطاس خوري " را با پيشنهادي فريبنده به نزد وي فرستاده است تا او را به باقي ماندن در اتحاد 14 مارس تشويق كند.

بر اساس گزارش اين روزنامه ، نماينده حريري در اين ديدار به فتوش پيشنهاد وزرات در دولت آينده را داده است، البته به شرطي كه وي به عنوان متحد نيروهاي 14مارس باقي بماند.

اين در حالي است كه روزنامه الاخبار مي‌افزايد كه فتوش اين پيشنهاد را رد كرده و رأي دادن قطعي خود به نماينده نيروهاي مخالف دولت را اعلام كرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟