صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نجابت :

دراخلاق‌سياسي،ازحدمطلوب‌فاصله‌زيادي‌داريم

کد خبر: ۱۴۲۶۲۱
| |
1437 بازدید

يك عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس يكي از شاخصه‌هاي اخلاقي عمل كردن در حوزه‌ي حكومت ديني را آن دانست كه منافع و مصالح ملي به منافع گروهي و شخصي ترجيح داده شود و گفت:‌ متاسفانه اين در حاليست كه برخي‌ها با جسارت منافع شخصي و گروهي خود را تامين مي‌كنند و در آخر يك نگاهي هم به منافع ملي مي‌اندازند.

به گزارش ایسنا، حسين نجابت با اعتقاد به اينكه در بكارگيري شاخصه‌هاي رقابت سياسي از جمله اخلاق سياسي با سطح مطلوب فاصله داريم اظهار داشت: اگرچه نسبت به وضعيت جهاني، در جايگاه خيلي بهتري هستيم اما از سطح ايده آل، خيلي فاصله‌ي داريم؛ يعني هم‌اكنون كساني بعضا در حوزه‌ي سياسي، اجتماعي و اقتصادي فعاليت مي‌كنند كه در نظر آنها منافع شخصي يا گروهي بر منافع ملي ترجيح دارد.

وي با بيان اينكه ما يك حكومت ديني داريم كه شاكله‌ها و شاخصه‌هاي آن، متفاوت با بقيه حكومتهاست در عين حال ضرورت رعايت الزامات چنين حكومتي را يادآور شد و گفت: رعايت اخلاق در حوزه‌ي اجتماعي و سياسي يكي از الزامات حكومت ديني است.

وي افزود: در دنياي به اصطلاح آزاد كه سياست هدف وسيله را توجيه مي‌كند، شاخصه سياسي است و آزادي مطلق و لاقيدي، شاخصه فرهنگي به شمار مي‌رود، اخلاق چندان معنايي ندارد و براي رسيدن به هدف، افراد به هر كاري، حتي كار خلاف دست مي‌زنند منوط به اينكه توده و عامه مردم از ان مطلع نشوند، در حاليكه اين موضوع در حكومت ديني وجود ندارند.

به گفته‌ وي، در حكومت ديني، اخلاق و اعتقادات حاكم است و وقتي بحث رقابت در ميان مي‌آيد، رقابت به هر قيمتي تعريف نشده است، به همين دليل در جلساتي كه بزرگان نظم حضور دارند، يك نوع تعامل و هماهنگي وجود دارد و اين امر بايد تا پايينترين سطح اجتماعي در حوزه‌ي سياسي، اقتصادي، فرهنگي وجود داشته باشد.

نجابت با بيان اين كه رقابت بين احزاب در دنياي خارج تحت هر شرايطي انجام مي‌شود گفت:‌ به عنوان مثال به خريد رقبا با پول، شنود مكالمات رقيب و ... مي‌توان اشاره كرد، در حوزه‌ي اسلامي، اين كارها ممنوع، حرام و خلاف اخلاق است و اگر اين موارد اخلاقي را رعايت نكنيم، مطمئنا دچار بلايا و مشكلاتي خواهيم شد كه راه حل ندارد.

نجابت با بيان اينكه، در بعضي حوزه‌ها با غفلت دچار اين مشكلات مي‌شويم، افزود: در حوزه‌هاي سياسي، بايد آموزش‌هاي سياسي تئوريك و عملي بگونه‌اي باشد كه سياست هدف وسيله را توجيه مي‌كند، هرگز به عنوان يك اصل هيچ لايه‌اي از اقشار جامعه مقبول واقع نشود بلكه ما بايد تلاش كنيم كه با حفظ ضوابط با هم تعامل كنيم
 
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟