میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فرار زن جوان از ارابه شيطان

ابتدا فكر كردم فقط قصد سرقت دارد، اما وقتي بار ديگر چاقو را زير گلويم گذاشت، به نيت شومش پي بردم و در يك لحظه در خودرو را باز كرده و خودم را بيرون انداختم. راننده نيز پا به فرار گذاشت، اما همان موقع با عجله شماره پلاك را با دست روي خاك نوشتم.
کد خبر: ۱۴۲۵۸۳
| |
9492 بازدید

ایران: زن جوان كه براي نجات از چنگ راننده مسافربرنما خود را از خودروي در حال حركت بيرون انداخته بود، با نوشتن شماره پلاك خودرو روي خاك، سرنخ دستگيري پسر شرور را به پليس داد.

چندي قبل زن جواني با سر و وضع آشفته و لباس‌هاي خاك‌آلود خود را به كلانتري 166 لشگرك رساند و به مأموران گفت: «ساعت هفت و نيم صبح امروز در سه راه افسريه سوار يك خودروي پرايد سفيد شدم تا به تهرانپارس بروم، اما دقايقي بعد راننده ناگهان به طرف جاده لشگرك تغيير مسير داد و وقتي اعتراض كردم، با تهديد چاقو مرا وادار به سكوت كرد و به زور 50 هزار تومان پول و حدود 2 ميليون تومان طلا و جواهراتم را گرفت.

ابتدا فكر كردم فقط قصد سرقت دارد، اما وقتي بار ديگر چاقو را زير گلويم گذاشت، به نيت شومش پي بردم و در يك لحظه در خودرو را باز كرده و خودم را بيرون انداختم. راننده نيز پا به فرار گذاشت، اما همان موقع با عجله شماره پلاك را با دست روي خاك نوشتم.

پس از اين شكايت، پرونده براي رسيدگي در اختيار كارآگاهان پايگاه يكم پليس آگاهي قرار گرفت و با توجه به شماره پلاك خودرو، تحقيقات گسترده در اين‌باره آغاز شد و سرانجام حسن - مالك خودرو - در جنوب تهران شناسايي و در عملياتي غافلگيرانه دستگير شد.

پسر شرور پس از انتقال به پليس آگاهي در بازجويي‌ها چاره‌اي جز اعتراف نديد.سرهنگ كارآگاه علي‌اكبر اسدي - رئيس پايگاه يكم پليس آگاهي تهران - با اعلام اين خبر گفت: در حال حاضر تحقيقات پليسي براي بررسي سوابق متهم و شناسايي ديگر شاكي‌ها در پايگاه يكم پليس آگاهي تهران ادامه دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت