یک میلیون خودرو در تهران، بدون معاینه فنی
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی شهر تهران: از سه و نیم میلیون خودروی در حال تردد در شهر تهران، یک میلیون خودرو برای اخذ معاینه فنی مراجعه نکرده اند.
وحید نوروزی در حاشیه مراسم نخستین روز از هفته هوای پاک و اخذ معاینه فنی تاکسی ها در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: تمامی مراکز معاینه فنی از ساعت 7:30 تا 17 خدمات رسانی می کنند.
وی با اشاره به اینکه با نزدیک شدن به پایان سال، حجم مراجعه های شهروندان به مراکز معاینه فنی افزایش می یابد، گفت: هم اکنون که مراکز معاینه فنی خلوت است، برای اخذ معاینه فنی، فرصت مناسبی است.
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی شهر تهران افزود: شرط سفرهای زمستانی، داشتن معاینه فنی است و برای داشتن یک سفر ایمن، باید عیوب خودرو برطرف شود.
رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران نیز در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: اگر تمام خودروهای شهر تهران، معاینه فنی خودروهای خود را در زمان مشخص انجام دهند، 22 درصد آلودگی هوای شهر تهران کاهش خواهد یافت.
محمد هادی حیدرزاده افزود: معاینه فنی خودرو، در کاهش مصرف سوخت وکاهش هزینه های خانوار، نقش بسزایی دارد.


