صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نماینده آستارا:

دولت‌رفع‌مشکلات‌کارگران‌گیلان‌رادردستورکارقراردهد

کد خبر: ۱۴۲۱۶۸
| |
1715 بازدید
نماینده مردم آستارا در مجلس، گفت: دولت باید رفع مشکلات کارگران گیلانی را در دستور کارخود قرار دهد.

به گزارش ایلنا, فرهاد دلق‌پوش، اظهار داشت: با توجه به بحران اقتصادی بر دنیا و کشور، واحدهای صنعتی و تولیدی گیلان که در آن کارگران مشغول به کار هستند با برخی از مشکلات جدی مواجه هستند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مهمترین مشکلات واحدهای صنعتی گیلان را افت تولید، نداشتن مواد اولیه وعدم توان برای پرداخت معوقات بانکی عنوان کرد.

دلق‌پوش وجود این گونه مشکلات را سبب رکود صنعت‌گران گیلان دانست و تصریح کرد: وجود این مشکلات باعث شده که کارفرمایان نتوانند نسبت به انجام تعهدات خود در قبال کارگران جامعه عمل بپوشانند.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس مهمترین کارخانه‌های مشکل‌دار را واحدهای ریسندگی، بافندگی و پوشاک اعلام کرد و اظهار داشت: وضعیت نامناسب این گونه کارخانه‌ها موجب واردن شدن آسیب‌های جدی به قشر زحمتکش کارگر شده و می‌طلبد صنوف مرتبط از حقوق صنفی این عزیزان حمایت کند.

دلق‌پوش بر ضرورت در دستور قرار دادن رفع مشکلات کارگران گیلانی از سوی دولت تاکید کرد وافزود: دولت باید ضمن کمک کردن به کارفرمایان از طریق راه‌های مختلف آسیب‌های وارد شده را کم کند.

نماینده مردم آستارا در مجلس درباره وضعیت کار و کارگری این حوزه انتخابیه اظهارداشت: یکی از واحدهای صنعتی آستارا با عنوان ماشین‌سازی بولر که متعلق به بخش خصوصی و در زمینه تولید ماشین‌آلات کارخانجات تولید آرد فعالیت می‌کند تعداد 120کارگر داشته که به تازگی 20تعدیل نیروی انسانی داشته است.

دلق‌پوش با تاکید بر اینکه نباید هیچ خدشه‌ای به زندگی کارگران وارد شود، اذعان داشت: تقاضا و عدم سفارش، افت بازار خرید ماشین‌آلات این کارخانه را به دنبال داشت که با رایزنی با وزارت‌خانه‌ها و کارخانه‌های سطح کشور کوشش شد تا از تعطیلی این کارخانه و بیکاری کارگران آن جلوگیری شود.

وی در پایان بیان داشت:با توجه به سفردور سوم رییس جمهوری در هفته آینده، انتظار می‌رود که دولت مشکلات واحدهای صنعتی استان را حل کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟