صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
عضو كمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی:

دولت باید تورم را کنترل کند

کد خبر: ۱۴۱۸۱۶
| |
1655 بازدید

مهرداد بائوج لاهوتی، نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به نحوه اجرا شدن هدفمندی یارانه‌ها که با یک شیب تند همراه بوده و انتقاد برخی از نمایندگان را برانگیخته است، گفت: هدفمندی یارانه ها طرحی است که باید اجرا شود و هیچ راه گریزی از آن نیست و تمایل همگانی نیز برای اجرای آن وجود دارد چون باعث حداقل 20 تا 30 درصد صرفه جویی در منابع می‌شود.

به گزارش صداقت نیوز، وی تصریح کرد: زمانی که بنزین لیتری 400 تومان بود ما در کشور 75میلیون لیتر مصرف داشتیم ولی امروز این میزان در 77 میلیون لیتر متوقف شده است که این توقف نشانه خوبی است ولی مصرف آن در کشور بالاست و تلاش دولت نیز برای کاهش مصرف است.

عضو کمیسیون عمران ادامه داد: به طور کلی در مورد نحوه هدفمند کردن یارانه ها دو رویکرد در نحوه اجرا وجود داشت که در یک دیدگاه مطرح شد که شیب اجرای هدفمندی و افزایش قیمتها باید یک شیب نرم باشد و قیمتها به صورت آرام و تدریجی افزایش پیدا کند.

لاهوتی با بیان اینكه در رویکرد دیگری كه مطرح است اجرای ضربتی طرح و افزایش قیمتها با شیب تند است، تأکید کرد: رئیس جمهور از ابتدا به رویکرد دوم معتقد بود که در همین راستا پیشنهاد اجرای طرح طی سه سال را مطرح کرد، اما مجلس که طرفدار رویکرد افزایش با شیب ملایم بود زمان اجرای طرح را به پنج سال افزایش داد.

نماینده مردم گیلان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با روندی که دولت در پیش گرفته و اجرای طرح را با شیب تند اجرا کرده است باید بتواند دو نوع تورم را کنترل کند، یک نوع تورم اجتناب ناپذیر و طبیعی طرح و دیگری تورم روانی و تورم جاری که به خاطر جو روانی به وجود می آید.

وی افزود: درمورد نوع اول تورم دولت باید تلاش کند از محل صرفه‌جویی که از طریق اجرای طرح میشود، تورم را کاهش داده و آن را کنترل کند.

لاهوتی خاطرنشان کرد: دولت معتقد بود به جای اینکه در پنج سال، هر سال افزایش قیمتها را داشته باشیم و طی پنج سال در دو مرحله این کار را اجرا کنیم.

مهرداد لاهوتی خاطرنشان کرد: این طرح دیگر شروع شده است و اگر نمایندگان واکنش تند نشان دهند دامن‌زدن به فشارها و افزایش فشار روانی بر مردم است.

لاهوتی افزود: شخصاً به اجرای طرح با شیب ملایم اعتقاد داشتم و حتی پیشنهاد افزایش زمان طرح از پنج سال به 10 سال را مطرح کرده بودم.

وی تأکید کرد: حالا که دولت به شیب تند اعتقاد دارد باید نظارت خود را قوی کرده و بستههای حمایتی خود را از تولید زیاد کرده و بسته های حمایتی خود را به عموم مردم نیز اختصاص دهد تا در بخش حمل و نقل و سایر بخشها آسیب را به حداقل برساند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار