صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فعالیت انتخاباتی رییس جمعیت خدمت‌رسان!

از جمله اینکه بر اساس اسناد موجود، ابوالحسن فقیه بدون اینکه سابقه‌ی جبهه داشته باشد، خود را در ارایه‌ی مدارک به سازمان سنجش، دارای سابقه‌ی جبهه معرفی می‌نماید تا از سهمیه‌ی رزمندگان برای شرکت در کنکور و قبولی دانشگاه بهره ببرد.
کد خبر: ۱۴۱۶۶۰
| |
8189 بازدید

چند وقتی است که کم و بیش خبرهایی از شروع فعالیت‌های زود هنگام نامزدهای احتمالی انتخاباتی مجلس شورای اسلامی و حتی انتخابات ریاست جمهوری بعدی و نیز فعالیت طرفداران و سره‌های ستادهای انتخاباتی این نامزدهای خودخوانده به گوش می‌رسد.

به گزارش جهان، چندی پیش در خبرها آمده بود که ابوالحسن فقیه - رییس فعلی جمعیت هلال احمر -  مسؤولیت ستادهای انتخاباتی یکی از جریانهای منتسب به دکتر احمدی‌نژاد را برای انتخابات های آینده و به ویژه بهره گیری از ظرفیت  های این انتخابات ها در راستای اهداف رییس دفتر رییس جمهور بر عهده گرفته است.

پیش از این نیز اظهار نظر فعالان سیاسی بر این دور می‌زد که آمدن فقیه به مجموعه‌ی جمعیت هلال احمر بی‌ارتباط به جایگاه جدید وی در فعالیت‌های انتخاباتی نیست و برخی هم به واسطه‌ی برخی اسناد و مدارک و نیز به دلیل گمانی که درباره‌ی استفاده‌ی فقیه از جمعیت هلال احمر در راستای اهداف سیاسی-انتخاباتی جریان متبوعش داشتند، در ابتدا با ریاست وی بر این جمعیت خدمت‌محور و عام‌المنفعه - که عملکردش معمولاً بازتاب جهانی ویژه‌ی خود را دارد - مخالفت می‌کردند.

پس از استقرار ابوالحسن فقیه در این مسؤولیت یعنی ریاست جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی، رفته رفته نکاتی از سابقه‌ی این فعال سیاسی جوان - که پیش از این مسؤول سازمان بهزیستی کشور بود - روشن شد که متأسفانه به اثبات دلیل برخی نگرانی‌ها منجر ‌گردید.

از جمله اینکه بر اساس اسناد موجود، ابوالحسن فقیه بدون اینکه سابقه‌ی جبهه داشته باشد، خود را در ارایه‌ی مدارک به سازمان سنجش، دارای سابقه‌ی جبهه معرفی می‌نماید تا از سهمیه‌ی رزمندگان برای شرکت در کنکور و قبولی دانشگاه بهره ببرد.







اکنون سفرهای استانی ابوالحسن فقیه در چارچوب برخی سفرهای کاری در کنار برخی اهداف غیر کاری(!) به قصد جمع کردن نیرو و نفر برای کارهای انتخاباتی پیش رو، بیش از پیش خودنمایی می‌کند در حالی که این امور بر خلاف نکاتی است که مقام معظم رهبری همواره در عدم ورود زود هنگام به فضای انتخاباتی توصیه فرموده‌اند؛ این دست فعالیت ها عرصه خدمت‌رسانی را به نحو نامطلوبی آمیخته با طعم سوء استفاده‌های ناصواب سیاسی-انتخاباتی می‌نماید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟