کاهش ده درجهای دما در ساعتهای آینده
شبکه خبر: بارش برف در ۲۶ استان کشور، سبب کند شدن رفت و آمدها و همچنین شادمانی کشاورزان شده است.
در استان آذربایجان غربی، بارش برف سبب تعطیلی مدارس ابتدایی شهرستان میاندوآب در نوبت بعد از ظهر شد.
برف همچنین شهرهای ارومیه، سلماس، ماکو، چالدران، نقده، مهاباد، بوکان، سردشت و پیـرانشهر، چایپاره و اشنویه را سفیدپوش کرد.
بیشترین برف در سلماس و پیرانشهر با ۶ سانتی متر گزارش شده است.
در استان چهارمحال و بختیاری نیز بارش برف زمستانی ادامه یافت.
ارتفاع برف در شهرستان کوهرنگ، مهمترین کانون بارشی این استان به ۲۵ سانتی متر رسید.
در شهرکرد، مرکز استان چهارمحال و بختیاری نیز بیش از ۲ میلی متر باران باریده است. اداره هواشناسی این استان، کاهش ۸ تا ۱۱ درجهای را پیش بینی کرده است.
در استان لرستان، بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان دلفان که ارتفاع آن در مناطق شهری به ۳۰ و در مناطق کوهستانی به ۴۰ سانتی متر میرسد، این شهرستان را سفیدپوش کرده است.
بارش برف که از دیشب آغاز شده، آمد و رفت را در محورهای این شهرستان با استفاده از زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی ممکن کرده است.
در استان همدان؛ بارش برف و لغزنده بودن گذرگاهها، سبب تعطیلی مدارس برخی شهرستانهای این استان شده است.
در استان قزوین نیز استقرار سامانه ناپایدار جوی و بارش برف، از ساعت ۶ صبح امروز، به کاهش دما منجر شده است.
بیشترین مقدار بارش برف در استان قزوین، در بخش آوج از شهرستان بوئین زهرا با ۵ سانتیمتر گزارش شده است.
بنا بر اعلام پلیس راه استان قزوین؛ رفت و آمد خودروها در محورهای مواصلاتی به ویژه در گردنههای کوهین، الموت و آوج به علت وزش کولاک، با استفاده از زنجیر چرخ ممکن است.
در استان مرکزی نیز برف نخستین بار در زمستان امسال سبب سفیدپوش شدن مناطق مختلف استان شده است
بارش برف که از شامگاه شنبه در استان مرکزی آغاز شده و همچنان ادامه دارد، به تعطیلی مدارس ابتدایی در مناطق شهری و روستایی خنداب، فراهان، کمیجان، سربند و شازند در نوبت صبح یکشنبه تعطیل شده است.
در تهران نیز برف از بامداد امروز باریدن گرفت و بخشهای از شمال این شهر را سفید پوش کرد.
مه گرفتگی و کاهش میدان دید؛ سبب پائین آمدن سرعت حرکت خودروها در پایتخت شده است.
بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی کشور، بارشها تا روز چهارشنبه این هفته در مناطق مختلف کشور ادامه مییابد.
بنا بر این گزارش، دمای هوا در مناطق سردسیر کشور تا ۱۰ درجه سانتی گراد کاهش مییابد.


