جشن تولد نوري و تمرين شاداب تيم ملي
در اين تمرين که از ساعت 19 در زمين تمرين شماره يک ورزشگاه الغرافه برگزار شد، بازيکنان تمرين شاداب و پرتحرکي را زيرنظر افشين قطبي سرمربي و ساير مربيان پشت سر گذاشتند. رييس و دبير فدراسيون همانند شنبه صبح، از نزديک شاهد تلاش ملي پوشان کشورمان بودند.
به گزارش ايسنا، در پايان اين تمرين، اعضاي تيم ملي به مناسبت بيست و هفتمين سالگرد تولد محمد نوري يکي از بازيکنان تيم، جشن کوچکي برپا کرده و جواد نکونام از سوي همه، هديه اي به وي اهدا کرد و سپس کيک تولد نوري را صرف کردند. در اين مراسم که دقايقي کوتاه به طول انجاميد، بازيکنان و اعضاي کادر به نوري تبريک گفته و براي او عمري باعزت را آرزو کردند.
تمرين بعدي تيم ملي کشورمان که خود را براي ديدار روز سه شنبه برابر عراق آماده ميکند، ساعت 19 روز يکشنبه انجام خواهد شد. تيم ايران صبح يکشنبه تمرين ندارد. همچنين از صبح ديروز طبق نظر سرمربي تيم ملي، جلسات تمرين تنها براي 15 دقيقه نخست براي خبرنگاران و نمايندگان رسانه ها باز است و پس از آن تمرين در پشت درهاي بسته انجام ميشود.


