صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد :

شرایط‌ایجاب‌می‌کندکه‌دولت‌به‌توسعه‌مترو‌کمک‌کند

کد خبر: ۱۴۱۱۳۷
| |
1737 بازدید
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به آثار زیان بار آلودگی هوای شهرهای کشور، مخصوصا تهران، بر ضرورت توجه به حل مساله دود کارخانه های اطراف، سوخت خودروها، از رده خارج کردن خودروهای فرسوده و در نهایت افزایش سرانه فضای سبز و توسعه مترو به عنوان اقدامات ضروری برای کاستن از آلودگی هوا، تاکید کرد.

به گزارش "تهران سما"، انوشیروان محسنی بندپی  با تاکید بر ضروری بودن انجام اقدام اساسی برای رفع معضل آلودگی هوا، گفت : بررسی ها نشان می دهد که کارخانه های اطراف و خودروها، مهم ترین منابع آلبودگی هوای تهران هستند و در ایامی از سال، همین عوامل دست به دست هم می دهند تا شرایط بدتر شود.

وی ضمن توصیه به دولت برای چاره اندیشی در خصوص رفع این دو منبع آلوده کننده هوا، گفت: استاندارد سازی موتور خودروها و استفاده از سوخت استاندارد در این رابطه باید مد نظر باشد. علاوه بر آن باید موضوع از رده خارج کردن خودورهای فرسوده، و افزایش فضای سبز نیز، جدی گرفته شود.

وی در عین حال، توسعه مترو را به عنوان یکی از موثرترین و اساسی ترین راه های مبارزه با آلودگی هوای تهران و دیگر شهرها دانست و گفت : امروز ما شاهد توسعه مترو و خدمت رسانی آن به شهروندان هستیم. اما استقبالی که از این وسیله حمل و نقلی عمومی وجود دارد و نیز با توجه به افزایش مسافران آن به علت هدفمندی یارانه ها، نیاز داریم تا دولت به وظایف خود در این رابطه عمل کرده و حمایت های دیگری را نیز اعمال کند.

وی با بیان این که برای رفع آلودگی حاصل از خودروها و کارخانه ها، می توان راهکارهایی همچون استفاده از سوخت استاندارد در هر دو مورد و نیز گاز سوز کردن خودروها و یک سری اقدامات دیگر استفاده کرد، گفت: بالاتر از همه این عوامل، باید توجه ویژه ای به مترو داشته باشیم. چرا که توسعه مترو از ابعاد متعدد برای کشور مفید خواهد بود.

نایب رییس کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس با بیان این که دولت باید مصوبات مجلس در ارتباط با تخصیص اعتبارات مترو به شهرداری تهران و دیگر شهرها اجرایی کند، گفت: این موضوع، وظیفه دولت است و باید به آن توجه داشته باشد. علاوه بر آن، انتظار ما از قوه مجریه این است که برای خاطر شهروندان ، بیش از وظایف قانونی اش، به مترو توجه کرده و در زمینه توسعه آن، به کمک مدیریت شهری بیاید.

وی در پایان گفت : شرایط امروز ما و موضوعاتی همچون هدفمندسازی یارانه ها، حذف یارانه سوخت، آلودگی هوای شهرها و ... ایجاب می کند تا دولت به توسعه مترو کمک کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟