صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كلاهبرداري با فروش سكه‌هاي تقلبي

کد خبر: ۱۴۱۰۸۷
| |
2187 بازدید

كارآگاهان پليس آگاهي استان چهارمحال و بختياري موفق شدند كلاهبرداري را كه اقدام به فروش سكه‌هاي تقلبي مي‌كرد شناسايي و دستگير كنند.

به گزارش فارس به نقل از اداره اجتماعي پليس آگاهي ناجا، سرهنگ درعلي رئيس پليس آگاهي استان چهارمحال و بختياري در تشريح جزئيات اين پرونده گفت: با تشديد اقدامات پليس آگاهي براي كنترل مجرمان و با انجام كارهاي اطلاعاتي، كارآگاهان پليس متوجه شدند كه فردي مدتي است در حال انجام كلاهبرداري و شناسايي مشتري براي فروش سكه‌هاي تقلبي خود است.

وي ادامه داد: با محرز شدن فعاليت اين مجرم بلافاصله گروه زبده‌اي از كارآگاهان وارد عمل شده و سرانجام با شناسايي متهم موفق به دستگيري كلاهبردار شدند.

رئيس پليس آگاهي استان چهارمحال و بختياري تصريح كرد: پس از انتقال متهم به پليس آگاهي وي اعتراف كرد كه با حضور در مناطق مختلف افرادي را كه به خريد سكه طلا و اشياي عتيقه علاقه داشته و شناسايي و در ابتدا با نشان دادن چند سكه واقعي آن‌ها را فريب داده و سپس در روز قرار علاوه بر دريافت مبلغ مورد توافق با دادن سكه‌هاي تقلبي، اقدام به كلاهبرداري مي‌كرده است.

سرهنگ درعلي افزود: متهم در اعترافات خود مدعي شده با اين شيوه و شگرد تا به حال 941 قطعه سكه تقلبي را در مقابل اخذ مبلغ 185 ميليون ريال به فروش رسانده‌ام.

وي خاطرنشان كرد: متأسفانه برخي افراد كه علاقه فراواني به خريداران اين گونه اشياء دارند راه را براي كلاهبرداري عده‌اي از مجرمان باز كرده‌اند كه پليس آگاهي به شدت با آنها برخورد خواهد كرد ضمن اين كه اشياء عتيقه و سكه‌هاي منقوش در صورت اصل بودن جزئي از ميراث فرهنگي و ملي كشور محسوب شده و خريد و فروش آن‌ها توسط افراد جرم تلقي مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟