صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیگیری قضایی ترور اساتید

من یقین دارم که مسببین این جنایت هولناک به جزای اعمال ننگینشان خواهند رسید و این پیام خون شهید است و یقین دارم همچنین همانند کسانی که دستشان به خون شهدای کربلا آلوده شد نه فقط در این دنیا بلکه در آخرت نیز به جزای اعمال ننگینشان خواهند رسید.
کد خبر: ۱۴۰۹۴۱
| |
3257 بازدید

معاون اول قوه قضائیه از پیگیری قضایی ترور شهیدان دکتر مجید شهریاری و دکتر مسعود علیمحمدی خبر داد و گفت: پس از رسیدگی اطلاعاتی به پرونده این دو دانشمند ایرانی، قوه قضائیه وارد پیگیری های قضایی برای ترور این شهدا خواهد شد.

حجت الاسلام ابراهیم رئیسی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره پیگیری قضایی ترور شهیدان شهریاری و علیمحمدی گفت: من یقین دارم که مسببین این جنایت هولناک به جزای اعمال ننگینشان خواهند رسید و این پیام خون شهید است و یقین دارم همچنین همانند کسانی که دستشان به خون شهدای کربلا آلوده شد نه فقط در این دنیا بلکه در آخرت نیز به جزای اعمال ننگینشان خواهند رسید.

وی تصریح کرد:آن کسانی که دستشان به خون پاکترین انسانهایی که در راه خدمت به مردم گام بر می دارند و در عرصه علم و دانش هستند آلوده است دچار خسران ابدی خواهند شد.

معاون اول قوه قضاییه افزود: این افراد قطعا در چنگال عدالت گرفتار خواهند شد .

رئیسی در پاسخ به این سئوال که آیا قوه قضائیه یا دادستانی کل کشور در این رابطه دادخواستی برای رسیدگی در مجامع بین المللی داده است یا نه، گفت: هم اکنون این پرونده در روند رسیدگی در دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی است بعد از پیگیریهای اطلاعاتی و امنیتی، قوه قضائیه وارد شده و در این زمینه اقدامات لازم را به انجام خواهد رساند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟