تمرين هاشميان و گلزني دايي در ضربات پنالتي
بازيكنان پرسپوليس صبح امروز از ساعت 11:05 دقيقه به وقت محلي (12:35 دقيقه به وقت تهران) تمرينات خود را در يكي از زمينهاي چمن هتل تايتانيك آنتاليا آغاز كردند.
در ابتدا، بازيكنان به گرم كردن مشغول شدند. پس از آن، آقاوسط را در دستور كار خود قرار دادند.
فارس ،* وحيد هاشميان، مهاجم جديد پرسپوليس پس از اضافه شدن به اردوي تركيه صبح امروز در تمرين حاضر شد و با سايرين تمرين كرد. وي در اواخر تمرين به صورت اختصاصي با حسين عبدي كار كرد.
ژلكو مياچ، مربي كروات تيم پرسپوليس كه روز گذشته به علت مشكلات ويزايش در تمرينات حاضر نبود، امروز پس از برطرف شدن مشكلاتش، حاضر شد و كار بازيكنان را زير نظر داشت.
دروازهبانان زير نظر محمدعلي يحيوي تمرينات اختصاصي انجام دادند.
* سكوبرت، مدافع اهل كشور مالي صبح امروز آبدرماني كرد و به همين دليل در تمرين حاضر نشد.
*با توجه به اينكه در اين تورنمنت در صورت تساوي، بازي وقت اضافه نخواهد داشت و ضربات پنالتي تيم برنده را مشخص خواهد كرد، در پايان تمرين، بازيكنان به ضربات پنالتي پرداختند. اولين ضربه را نيز علي دايي به گل تبديل كرد و با خنده به بازيكنان گفت؛ ياد گرفتيد!
دايي در پايان نيز تمرين ضربات پنالتي با دروازهبانان را انجام داد.
*در پايان تمرين نيز بازيكنان با يكديگر عكس يادگاري گرفتند.


