صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حضور "سلطان قمار" در بزرگ‌ترین رسوایی شرط‌بندی اروپا

اعتراف به تبانی بزرگ در بوندس لیگا !

آنته زاپینا اصلا اهل کرواسی است، اما در شهر برلین آلمان زندگی می‌کند آنته زاپینا مشهور به "سلطان قمار" بنا بر اعتراف خود، پس از جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان مبالغ هنگفتی از تبانی در بازی‌های فوتبال به جیب زده است. او در سال ۲۰۰۵ نیز در پرونده‌ی رسوایی داوری در آلمان، متهم شناخته شده بود.
کد خبر: ۱۴۰۷۱۵
| |
3306 بازدید

مشهورترین جاعل شرط‌بندی در آلمان روز چهارشنبه (۵ ژانویه/ ۱۵ دی) در دادگاه بوخوم اعتراف کرد که از راه تبانی در مسابقات فوتبال پس از جام جهانی ۲۰۰۶، درآمد کلانی کسب کرده است. آنته زاپینای کروات ظاهرا بعدها هم به بازیکنان رشوه پرداخت کرده است.

دویچه وله ، او که ۳۴ سال دارد و ساکن برلین است، پیش‌تر هم در ماجرای رسوایی داوران در سال ۲۰۰۵ به دو سال و ۱۱ ماه حبس محکوم شده بود. البته تنها چند ماه را در زندان گذراند. در آن زمان روبرت هویتسر، داور بوندس‌لیگا، در دادگاه اعتراف کرد که در برابر دریافت پول، نتیجه‌ی برخی از بازی‌های لیگ آلمان را تغییر داده است.

پرونده‌ی ۲۰۰۵، دومین رسوایی بزرگ تاریخ فوتبال آلمان به شمار می‌رود. در بزرگ‌ترین رسوایی که در فصل ۱۹۷۰ – ۱۹۷۱ رخ داد، بسیاری از داوران، مربیان، بازیکنان و دست‌اندرکاران فوتبال آلمان، دست داشتند.

یک مهاجم هم افشا کرد

روبرت هویتسر، داور بوندس‌لیگا - زاپینا در پرونده‌ی این داور هم مجرم شناخته و به زندان محکوم شدBildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:  روبرت هویتسر، داور بوندس‌لیگا - زاپینا در پرونده‌ی این داور هم مجرم شناخته و به زندان محکوم شدرنه اشنیتسلر یکی از مهاجمان آینده‌دار فوتبال آلمان بود که در سن‌پاولی بازی می‌کرد. او در تازه‌ترین شماره‌ی نشریه‌ی اشترن (Stern) آلمان فاش کرده که در سال ۲۰۰۸ حدود ۱۰۰ هزار یورو دریافت کرده تا در نتیجه‌ی ۵ دیدار تیمش خرابکاری کند.

سن‌پاولی در فصل جاری (۲۰۱۰ – ۲۰۱۱) به دسته‌ی برتر بوندس‌لیگا صعود کرد، اما در زمانی که اشنیتسلر از برخی از جریانات آن پرده برداشته، در دسته‌ی پایین‌تر (اول) بود. او می‌گوید پول را از شخصی به نام "Paul" دریافت کرده، اما تغییری در نتیجه‌ی بازی‌های مورد نظر نداده است.

اشترن این "پدرخوانده" را پاول رویی (Paul Rooij) هلندی معرفی کرده که ظاهرا نقش پررنگی در رسوایی‌های شرط‌بندی در بوندس‌لیگای آلمان بازی می‌کند. این مجله با استناد به مدارک دادستانی دادگاه بوخوم، رویی را "رئیس و هدایت‌کننده" خوانده است؛ کسی که با بسیاری از متهمان دادگاه بوخوم رابطه‌ی تنگاتگی داشته و نام او در شرط‌بندی‌های مشکوکی در آسیا نیز دیده می‌شود.

به گفته‌ی اشنیتسلر، "Rooij" در آلمان بر روی ۵ باخت خارج از خانه‌ی سن‌پاولی مبالغ کلانی شرط‌بندی کرده است. باشگاه سن‌پاولی که خود را برای بازی‌های نیم‌فصل دوم بوندس‌لیگا (از ۱۴ ژانویه/ ۲۴ دی) آماده می‌کند، بازیکنان خود را از اظهار نظر در این مورد منع کرده است.

هولگر استانیسلاوسکی، سرمربی سن‌پاولی، گفته است: «من در این مورد هیچ اظهار نظری نمی‌کنم. حتما به آن خواهم پرداخت اما زمانی که پرونده بسته شد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟