صفحه خبر لوگوبالا تابناک

وبا جان 3500 نفر را در هائیتی گرفت

این در حالی است که نهادهای بین المللی شمار واقعی قربانیان وبا در هائیتی را بیش از آمار دولتی دانسته و درباره بروز فاجعه انسانی در این کشور زلزله زده هشدار می دهند.
کد خبر: ۱۴۰۶۹۴
| |
1646 بازدید
شمار تلفات بیماری مهلک وبا در هائیتی که سال گذشته میلادی شاهد وقوع زمین لرزه ویرانگری بود، به 3 هزار و 500 نفر رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، وضعیت صدها هزار زلزله زده در هائیتی همچنان بحرانی است. پس از گذشت 10 هفته از شیوع بیماری وبا در این کشور، گزارشها از مرگ حدود 3 هزار و 500 بر اثر این بیماری حکایت دارد.
طبق آخرین آماری که از سوی مراجع درمانی این کشور اعلام شده تا کنون 157 هزار و 300 نفر به بیماری وبا مبتلا شده اند و روزانه بیش از 22 نفر از آنان به دلیل فقدان امکانات بهداشتی و پزشکی جان خود را از دست می دهند.
 
این در حالی است که نهادهای بین المللی شمار واقعی قربانیان وبا در هائیتی را بیش از آمار دولتی دانسته و درباره بروز فاجعه انسانی در این کشور زلزله زده هشدار می دهند.
 
گفتنی است بیماری وبا برای نخستین بار ظرف 100 سال گذشته در هائیتی شیوع یافته و جان صدها هزار آواره ساکن اردوگاههای اسکان زلزله زدگان در شهر پورتوپرنس پایتخت این کشور را به خطر انداخته است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی