سفر وزیرفرهنگ عراق و هيأت همراه به تهران

کد خبر: ۱۴۰۵۹
| |
1640 بازدید
دکتر "اکرم الحکیم" وزیر فرهنگ عراق همراه با هیئتی برای شرکت در مراسم هفته فرهنگی این کشور در فرهنگسرای خاوران روز سه شنبه اول مرداد وارد تهران خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محسن پاک آیین مدیرکل روابط عمومی این سازمان گفت: این بزرگترین هیئت فرهنگی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به ایران سفر می کند.

وی افزود: جابر الجابری قائم مقام وزیر فرهنگ، 12 نفر از مدیران کل و یک گروه 40 نفره از هنرمندان و شخصیت های فرهنگی، وزیر فرهنگ عراق را همراهی می کنند.

پاک آیین اضافه کرد: در این سفر برنامه مبادلات فرهنگی امضا می شود و هیئت عراقی دیدارهایی را با مقامات عالی رتبه انجام خواهد داد.

وی با اشاره به اینکه هفته فرهنگی عراق از عصر سه شنبه در فرهنگسرای خاوران برگزار خواهد شد گفت: دو ملت مسلمان ایران و عراق وجوه اشتراک فرهنگی فراوانی دارند و انتظار می رود در این سفر بحث های سازنده ای برای توسعه مناسبات فرهنگی دو کشور صورت گیرد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت