دوقلوهايی که در دو سال متفاوت به دنيا آمدند!+عکس

«ماديسون كارسن لويس» يك دقيقه مانده به پايان سال 2010 ميلادي و برادرش «آيدين اورت لويس» در سال 2011 ميلادي به دنيا آمدند.
کد خبر: ۱۴۰۳۸۹
| |
4198 بازدید
دو قلوهاي يك زوج جوان آمريكايي در دو سال مختلف به دنيا آمدند.

به گزارش ايسنا، سخنگوي بيمارستان «راك فورد» در ايالت «ايلينويز » آمريكا در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي اين كشور عنوان كرد: يك زن باردار در شب سال نوي ميلادي به اين بيمارستان منتقل شد و پزشكان با عمل سزارين دو قلوهاي او را به دنيا آوردند.



بر اساس گزارش ايسنا از خبرگزاري آسوشيتدپرس، «براندون لويس» پدر اين دو نوزاد خاطر نشان كرد: «ماديسون كارسن لويس» يك دقيقه مانده به پايان سال 2010 ميلادي و برادرش «آيدين اورت لويس» در سال 2011 ميلادي به دنيا آمدند.

اين مرد در ادامه يادآور شد: پزشكان به من و همسرم اعلام كرده بودند كه احتمال دوقلوها در دو سال متفاوت پا به جهان بگذارند. من از اين موضوع بسيار خوشحالم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی