صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سیستم​‌های‌مجلس‌در رای‌گیری‌بانک‌مرکزی‌مختل‌شد!

کد خبر: ۱۴۰۳۵۸
| |
1822 بازدید
رای گیری درباره حضور روسای قوای سه گانه در مجمع عمومی بانک مرکزی در حالی صورت گرفت که سیستم الکترونیک مجلس دچار مشکل شده بود و در تعداد حاضران و موافقان ابهام بوجود آمد.

به گزارش خبرآنلاین، پس از آنکه رئیس جلسه اعلام کرد که این پیشنهاد رای لازم را کسب نکرده است و مجلس وارد بررسی پیشنهاد توکلی شدف یکباره ابوترابی​فرد اعلام کرد که دستگاه​های الکترونیکی مجلس ایراد داشته است.

وی به استناد به گزارش مکتوب اتاق کنترل مجلس اعلام کرد که تعداد شرکت کنندگان در این رای گیری 242 نفر و تعداد حضار 234 بوده، موافقان 111 و مخالفان نیز  122 بوده​اند. ممتنعین 8و شرکت نکنندگان هم 7 بوده​اند.

اگرچه تعداد شرکت کنندگان بیش از تعداد حضار بود، ابوترابی​فرد اعلام کرد که چون آمار موافقان درست ثبت شده است، پس آن رای گیری درست بوده ونیازی به رای گیری مجدد نیست.

علی​رغم توضیحات وی، غلامرضا مصباحی مقدم درخواست تجدید رای کرد تا هیچ شبهه​ای وجود نداشته باشد اما ابوترابی​فرد این درخواست را نپذیرفت. یونس اسدی نماینده مشکین شهر هم این رای گیری را فاقد اعتبار شرعی خواند.

جمشید انصاری هم در مواجهه با اصرار ابوترابی​فرد به صحت رای گیری مذکور بار دیگر درخواست تجدید رای کرد و گفت: اگر شما مطمئنید که آن مصوبه رای نیاورده پس تجدید رای کنید تا بار دیگر رای نیاورد! چرا مقاومت می کنید.

وی با استناد به آیین نامه داخلی مجلس که بر لزوم برخورداری از سیسم​های الکترونیکی در مجلس برای رای گیری تاکید دارد، سیستم​های موجود در مجلس را گازوئیلی خواند! این سخن وی با انتقاد ابوترابی​فرد مواجه شد اما انصاری به وی یادآوری کرد که سیستم​های الکترونیکی نوین با اثر انگشت کار می​کنند تا کسی نتواند به جای کس دیگری رای بدهد. در مجلس هشتم نیز قرار بر تجهیز چنین سیستمی بوده و حتی از نمایندگان هم در اوایل مجلس اثر انگشت گرفته شده اما تا کنون این کار صورت نگرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار