صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تفریغ بودجه 87 بعد از تعطیلات مجلس قرائت می شود

کد خبر: ۱۴۰۳۵۳
| |
1468 بازدید
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از قرائت نشدن تفریغ بودجه 87 در هفته جاری خبر داد و گفت: این گزارش در هفته کاری مجلس بعد از تعطیلات ماهانه قرائت خواهد شد.

به گزارش مهر، حسین سبحانی نیا با اعلام این خبر اظهار داشت: از آنجا که مجلس در هفته جاری درگیر بررسی ایرادات شورای نگهبان در برنامه پنجم توسعه بود فرصتی برای گزارش تفریغ بودجه 87 باقی نماند.

وی گفت: خلاصه این گزارش تقدیم مجلس شده است اما از آنجا که هفته آینده نیز مجلس در تعطیلات ماهانه برای سرکشی نمایندگان به حوزه انتخابیه قرار دارد، این گزارش هفته آینده در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

دیوان محاسبات کشور تفریغ بودجه 87 را دی ماه سال گذشته به مجلس ارائه کرد اما به دلیل بررسی بودجه 89 و سپس بررسی برنامه پنجم در مجلس، قرائت این گزارش در مجلس به تعویق افتاد.

تلاش مجلس این است که این گزارش قبل از بررسی بودجه سال 90 در مجلس قرائت شود.

دیوان مجاسبات در هفته جاری گزارش تفریغ بودجه 88 کل کشور را نیز به مجلس ارائه کرد.

 این اقدام دیوان محاسبات برای سومین سال متوالی در حال تکرار است که گزارش های تفریغ بودجه را زودتر از پایان مهلت قانونی به مجلس ارائه می کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟