۷ اسپانيايى در تيم منتخب جهان
در اين انتخاب كه با راى بيش از ۱۲۵ هزار نفر صورت گرفت، ايكر كاسياس، جرارد پيكه، كارلس پويول، ژاوى هرناندس، آندرس اينيستا، ژابى آلونسو و داويد ويا ۷ بازيكن اسپانيايى هستند كه در اين فهرست قرار دارند.مايكن از اينتر، گرت بيل از تاتنهام، كريستيانو رونالدو از رئال مادريد و ليونل مسى از بارسلونا چهار بازيكن غير اسپانيايى حاضر در اين فهرست هستند.تيم بارسلونا با ۶ نماينده بيشترين نماينده را در بين تمام باشگاه هاى جهان به خود اختصاص داده است. رئال ۳ نماينده و تيم هاى اينتر و تاتنهام هر كدام يك نماينده در اين فهرست دارند.
در اين راى گيرى رقابت نزديكى بين ايكر كاسياس و ويكتور والدس وجود داشت كه دروازه بان ملى پوش رئال مادريد در پايان با ۸۰ هزار راى و ۵ هزار اختلاف دروازه بان بارسلونا را پشت سر گذاشت.همچنين در بخش انتخاب بهترين هافبك هجومى، ژاوى هرناندز همان گونه كه پيش بينى مى شده با اختلاف زيادى از نزديك ترين رقيب خود مسوت اوزيل پيشى گرفت و با بيش از ۹۰ هزار راى عنوان بهترين هافبك هجومى را به خود اختصاص داد
.بيشترين راى در اين نظرسنجى به ليونل مسى مهاجم آرژانتينى تيم فوتبال بارسلونا رسيد كه با ۱۰۷ هزار راى به عنوان بهترين مهاجم انتخاب شد.


